Zrinski kreće u subotu, prvo pojačanje Ajdin Mujagić!

0
4216

NOVI ČLAN PRVE NOGOMETNE LIGE ZRINSKI IZ JURJEVCA KREĆE S PRIPREMAMA

Slavlje i radost vezano uz plasman u Supersport Prvu nogometnu ligu je iza nogometaša Zrinskoga koji će jako brzo krenuti u nove pripreme. Naime, poznato je da će Jurjevčani prozivku imati u subotu u 9:00 sati na Stadionu Klasa u Čepinu. Još nije poznato ime novoga trenera, ali u igračkom kadru događaju se odlasci i dolasci.

Klub su napustili Mario Jelavić i Mohamed Rayane Matar i više nisu članovi Zrinskoga. Mladi Niko Hajnal također je napustio jurjevsku momčad, a njegova nova destinacija je HNK Vukovar 1991. Na izlaznim vratima Zrinskoga je i Ivan Lozić, sa šest pogodaka zajedno s Patrickom Pejićem, prvi strijelac jurjevske momčadi.

U redove Zrinskoga stiglo je i prvo novo ime. Riječ je o Ajdinu Mujagiću, igraču BiH člana Premijer lige Zvijezde iz Gradačca. Rođen je 3. siječnja 1998. godine, visok je 1,89 cm. Ovaj 25-godišnji napadač u netom završenom prvenstvu Prve lige Federacije BiH bio je prvi strijelac lige s 22 postignuta gola i 12 asistencija. Mujagić je u juniorskoj konkurenciji bio član reprezentacije Bosne i Hercegovine do 19 godina.

 

Očito da će u jurjevskim redovima biti još dolazaka i odlazaka, a kako će izgledati momčad novoga člana Prve nogometne lige bit će nešto jasnija kada u subotu bude odrađena prozivka.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here