Ivan Denić novi trener Omladinca iz Josipovca!

0
1856

PRVI TRENERSKI TRANSFER

Iako je prošla nogometna sezona tek završila živo je u klubovima jer se popunjavaju prazna mjesta u momčadima. Prijelazni rok je u tijeku tako da se u sljedećim danima očekuju velike migracije kako igračke tako i trenerske.

A prvi je konkretni potez povukla uprava Omladinca iz Josipovca, član Prve županijske nogometne lige. Naime, nakon dvije i pol godine trenersko kormilo napustio je Igor Smoljo koji je ove godine s klubom napravio i najveći uspjeh – četvrto mjesto s velikih 50 bodova (15 pobjeda, pet remija i 10 poraza), a uprava je klupu odlučila povjeriti Ivanu Deniću, dojučerašnjem treneru Ratara iz Piškorevaca.

Iako ga u Josipovcu smatraju mladim i perspektivnim trenerom iza Denića nalazi se sedam i to uspješnih sezona. Naime, Denić je svoju trenersku karijeru započeo u satničkoj Mladosti s kojom je ostvario ulazak u Međužupanijsku nogometnu ligu i punih pet godina uspješno vodio Satničane u četvrtom rangu natjecanja. U netom završenoj sezoni Denić je prešao u Ratar iz Piškorevaca s jasnim ciljem stabilizacije kluba u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. S osvojenim šestim mjestom i finalom Kupa Nogometnog središta Đakovo svi su u Piškorevcima bili i više nego zadovoljni. Međutim trener Ivan Denić poznat kao veliki „radnik“ nije bio zadovoljan stanjem u klubu pa je podnio neopozivu ostavku. I vrlo brzo reagirali su u Josipovcu gdje su se dogovorili o suradnji. Deniću je josipovačka momčad poznata je kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture radi u Osnovnoj školi „Josip Kozarac“ u Josipovcu gdje radi i dosadašnji trener Igor Smoljo koji u  klubu ostaje na mjestu tajnika.

A očito da Josipovčani imaju velike ambicije u novom prvenstvu jer jedan su od rijetkih klubova koji se oslanjaju isključivo na vlastiti igrački kadar, a da je to najbolji put potvrđuje i visoko četvrto mjesto u netom završenom prvenstvu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here