Josip Mišić zabio za potvrdu Ratarova šestoga mjesta!

0
1153

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

VILJEVO – RATAR 0:1 (0:0)

Viljevo – Igralište Viljevo. Gledatelja: 100. Sudac: Nikola Dendis (Našice). Pomoćnici: Vinko Boltadžija (Našice) i Benjamim Čejka (Našice). Strijelci: 0:1 Mišić (72.).

VILJEVO: Šerić, Perković, Ante Vicić, Senković, Sklizović (77. Vincetić), Pandurić, Pavao Vicić (64. Matoković), Zemunić, Blažević, Čamić (64. Kovačević), Skenderović.

RATAR: Galić, Antunović, Zirn, Subašić, Sikora (84. Adrić), Denić, Kajba, Mišić (90. Peradinović), Novoselić, Sekić (82. Benić), Križanović. Trener: Ivan Denić.

Trener Piškorevčana Ivan Denić danas je imao i dodatni zadatak osim onih uobičajnih kao što su prijava momčadi, provjera dokumenata itd. Odnosno, danas je morao provjeriti imaju li njegovi igrači i položenu Školu plivanja jer uvjeti u Viljevu upravo su bili takvi. Jaka kiša natopila je travnjak tako da je teren više ličio na bazen nego nogometno igralište.

U takvim okolnostima, domaći nogometaši uspjeli su stvoriti nekoliko izglednih prilika za pogodak, ali im je nedostajala realizacija. Piškorevčani su se uspješno branili čekajući svoju priliku iz kontranapada. Jednu takvu dočekali su u 72. minuti kada je iskusni Josip Mišić zatresao mrežu golmana Šerića. Do kraja utakmice gosti su sačuvali svoju mrežu i tako osvojili tri boda i prvenstvo završili sa smiješkom na licu.

 

Nogometaši Ratara na kraju su osvojili šesto mjesto s 46 bodova. Nogometaši Ratara upisali su 13 pobjeda, 6 remija i 10 poraza uz gol razliku 41:37. Očito da je trener Ivan Denić napravio odličan posao u Piškorevcima i da je njegov projekt sanacije momčadi u potpunosti uspio. Uz šesto mjesto tu je i finale Kupa Nogometnog središta Đakovo kojega, nažalost, nisu uspjeli obraniti porazom od Dračica. Ali, na kraju, može se podvući crta i zaključiti da je iza Ratara uspješna nogometna sezona.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here