Janik Kukučka stigao do dvadesetoga pogotka!

0
636

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

OMLADINAC (J) – HAJDUK (M) 3:0 (1:0)

Josipovac – Igralište Josipovac. Gledatelja: 150. Sudac: Krešimir Vidačić (Osijek). Pomoćnici: Filip Đerđ (Darda) i Igor Marić (Osijek). Strijelci: 1:0 Alen Stuhli (27.), 2:0 Janik Kukučka (73.), 3:0 Janik Kukučka (89.).

OMLADINAC (J): Tomašek, Denis Kristek (87. Kocur), Dorijan Hulak (90. Prevoznik), Igor Stuhli, Zlatko Kvasnovski, Pastva (58. Enis Brkić), Tomo Kanisek, Alen Stuhli, Janik Kukučka, Josip Hulak. Trener: Igor Smoljo.

HAJDUK (M): Sinković, Jurković, Kapitanić, Barić (87. Popović), Ratković, Alšić, Arnaut, Zaspan, Srakić, Čvangić (46. Takalić), Domanovac.

Nakon vaterpolskoga rezultata prošloga tjedna i poraza (6:5 protiv FEŠK-a i propuštenoga vodstva 4:0) nogometaši Omladinca na svom su terenu svladali Hajduk iz Marijanaca i tako i dalje sačuvati četvrto mjesto na tablici. A kako to vole reći treneri „Josipovčani su na vrijeme postigli golove i utakmicu uveli u mirnu završnicu.“

U prvih 45 minuta bila je to dominacija domaćina s mnoštvom izglednih prilika, ali samo je jedna završila pogotkom. Igrala se 27. minuta kada je Alen Stuhli prevario gostujućega vratara Tonija Sinkovića i zatrsao Hajdukovu mrežu. Bio je to ujedno i rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice ništa se značajnije nije mijenjalo. Josipovčani su i dalje napadali, a rezultat takvoga odnosa bila su još dva gola u protivničkoj mreži. A da će svoju normu golova ispuniti Janik Kukučka potvrdio je u završnici utakmice. Naime, josipovački napadač dosada je postigao 20 golova i dijeli prvo mjesto zajedno sa Stjepanom Kovačićem (u polusezoni napustio Torpedo i otišao na Novi Zeland) i Patrikom Čavarom (Radnički). Najprije je Kukučka u 73. minuti povećao vodstvo na 2:0 da bi u 89. svojim drugim pogotkom zaključio domaću pobjedu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here