Ela Đelatović prva, Stipo Đelatović četvrti!

0
508

TINKA RUN OSIJEK 2023.

U subotu 20. svibnja u Osijeku je održano natjecanje pod nazivom Tinka Run. Organizator ovoga natjecanja je Maraton klub Hrvatski sokol, a suorganizator je Osnovna škola Tin Ujević.

Na ovom natjecanju nastupilo je ukupno 38 natjecateljica i natjecatelja. U muškoj konkurenciji pobjedu je odnio Roko Horvat, član Udruge Zdravo Trčanje koji je zadanu dionicu istrčao za 18 minuta i 28 sekundi. Drugi u cilj stigao je Matej Ugarković (Maraton klub Hrvatski sokol Osijek) s vremenom 19:51, a trećeplasirani je Goran Sabolić (AK Maksimir) s vremenom 10:09. Četvrto mjesto osvojio je član Atletskoga kluba „SLA Ante Perić“ Stipo Đelatović koji je dionicu od pet kilometara istrčao za 20 minuta i 36 sekundi.

U ženskoj konkurenciji nastupilo je 13 natjecateljica. Prvo mjesto pripalo je Eli Đelatović, članici AK SLA Ante Perić s vremenom 20 minuta i 43 sekunde. Drugo mjesto osvojila je Danijela Černić (MK Hrvatski sokol Osijek) s vremenom 23:21, a trećeplasirana je Marina Koprivnjak (MK Hrvatski sokol Osijek).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here