Borna Blažeković hat-trickom slomio Županjce!

0
740

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK – VINKOVCI

  1. KOLO

RADNIČKI (Ž) – MLADOST (ĐS) 1:4 (0:2)

Županja – Igralište NK Radnički. Gledatelja: 100. Sudac: Nemanja Ostojić (Vukovar). Pomoćnici: Kristijan Lovrić (Komletinci) i Stjepan Barnjak (Otok). Strijelci: 0:1 Blažeković (25.), 0:2 Bajs (35.), 0:3 Blažeković (59.), 1:3 Pejaković (81.), 1:4 Blažeković (84.).

RADNIČKI (Ž): Tatomirović, Bakir Bukva (77. Božidar), Ivkošić, Jozić, Lučić, Oreč (58. Pejaković), Leutar, Elvir Bukva, Komljenović, Matić, Huber.

MLADOST (ĐS): Leko, Jukić, Svalina, Žonka, Bajs (77. Grbeša), Bede, Vujanović (62. Bojanović), Kolak, Bruno Barišić-Jaman, Barišić, Blažeković. Trener: Damir Lelas.

Satničani uvijek u Županji igraju odlično što su potvrdili i u 28. prvenstvenom kolu. Nakon početnoga ispitivanja snaga, gosti u 25. minuti dolaze u vodstvo. Ivan Barišić nanizao je trojicu svojih čuvara, na lijevoj strani pronašao je Brunu Barišića-Jamana koji preciznim loptom pronalazi Brnu Blažekovića. Satnički napadač zakucava loptu u županjsku mrežu. U 36. minuti Bede sjajnom loptom pronalazi Karla Bajsa koji izlazi sam pred golmana Tatomirovića. Mirno i precizno po drugi puta pogađa domaći gol. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U 55. gosti su mogli podebljati svoje vodstvo. Žonka je uputio dugačku loptu prema Ivanu Barišiću koji lob udarcem vara domaćega golmana, ali, na njegovu žalost, lopta završava na prečki. Dvije minute kasnije Bajs pronalazi Blažekovića koji pogađa stativu. U 59.mladi Vujanović pronalazi Barišića, uslijedila je povratna lopta prema Blažekoviću i lopta je u mreži. Satničani su i treći puta pogodili stativu, a to je u 68. učinio Bojanović. Četiri minute kasnije snažno puca Blažeković, ali domaći golman čudesno brani. Domaćini u 75. minuti preko Matića pogađaju stativu. U 81. domaćini su iz kontranapada postigli počasni pogodak, a strijelac je bio Marko Pejaković. Međutim, točku na „i“ i čistu kao suza pobjedu stavio je Borna Blažeković svojim trećim pogotkom. Satnički napadač prošao je četvoricu igrača i mirno loptu poslao pored nemoćnoga domaćega golmana. U 87. Satničani su mogli postići i peti pogodak. Grbeša je izašao sam pred golmana, umjesto udarca na gol odigrava loptu do Bojanovića koji s osam metara puca preko gola.

Ovom utakmicom Satničani su podsjetili na jesenske igre. Ali, nova tri boda ponovo ih dovode u gornji dio tablice. I očito da će se u završnici prvenstva o plasmanu na visokim mjestima nešto pitati i Satničane.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here