Forkuševčani promašili penal, uslijedila budrovačka kazna!

0
916

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

JEDINSTVO – SLAVONIJA (B) 1:1 (1:0)

Forkuševci – Igralište Fokruševci. Gledatelja: 100. Sudac: Vedran Krnić (Đakovo). Pomoćnici: Davor Baronji (Osijek) i Hrvoje Pavličić (Osijek). Strijelci: 1:0 Bježančević (44.), 1:1 Stipo Markić (80.).

JEDINSTVO: Primorac, Ivan Drenjanac, Ivo Drenjanac, Žužul (75. Dalibor Vočanec), Drlić (60. Majdenić), Silvio Vočanec, Pilipović, Tribuljak, Bježančević, Paradžik, Sinjaković (85. Horvat).

SLAVONIJA (B): Jakov Sito, Mižurić, Zetović, Karlo Sito, Adam Sito (46. Martinović), Valentin Sito, Kolić, Bala (75. Zdunić), Tomislav Sito, Galović.

Ngmetaši Jedinstva i Slavonije odigrali su zanimljivu i borbenu utakmicu u kojoj su obje momčadi imale svoje prilike za pobjedu. Međutim, na kraju su se i jedni i drugi morali zadovoljiti podjelom bodova. U prvom poluvremenu igra se uglavnom odvijala na sredini terena, a domaćini su u samoj završnici došli u vodstvo. U 44. minuti Tihomir Bježančević zatresao je mrežu golmana Jakova Sita. Bio je to ujedno i rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice domaćini su mogli riješiti pitanje pobjednika u 65. minuti kada je sudac Vedran Krnić dosudio kazneni udarac za Jedinstvo. Međutim, na žalost domaćina, najstroža kazna nije uspješno realizirana. To je dalo poticaj gostima da u završnici utakmice krenu otvorenije prema forkuševačkom golu. I to im se isplatilo jer je u 80. minuti Stipo Markić zabio izjednačujući pogodak. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao tako da je svakoj momčadi pripao po jedan bod.

Nogometaši Slavonije sada imaju 28 bodova i nalaze se na devetom mjestu dok su nogometaši Jedinstva trenutno dvanaesti s 24 boda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here