Stari znanci podijelili bodove!

0
701

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

SLAVONIJA (B) – POLET 1:1 (0:0)

Budrovci – Igralište Budrovci. Gledatelja: 100. Sudac: Dino Škalić (Đakovo). Pomoćnici: Valentino Barišić (Đakovo) i Josip Kedveš (Đakovo). Strijelci: 0:1 Kovač (77.), 1:1 Valentin Sito (86.).

SLAVONIJA (B): Štangl, Mižurić, Karlo Sito, Adam Sito, Ilić, Valentin Sito, Zetović, Markić, Kolić, Jakov Sito, Antunović-

POLET: Pavlović, Cindrić (62. Josipović), Rebić, Đuretković (85. Rašić), Antonio Paradžik (89. Matko Aščić), Rukavina, Petar Paradžik, Kovač, Pilić, Gavran, Tanasić.

Već smo nekoliko puta rekli da nogometaši Slavonije igraju po principu „toplo – hladno“ odnosno da mogu pobijediti bilo koju momčad, ali mogu i izgubiti od svakoga. Tako su  „plavI“ nakon prošlotjednoga poraza u Ivanovcima u današnjoj utakmici pružili solidnu igru protiv tradicionalnih rivala iz Semeljaca čime su osvojili bod.

Utakmica, prema očekivanja, tvrda i borbena, u kojoj se nije umiralo u ljepoti nego su i jedni i drugi pokušavali doći do pobjede. Međutim, danas nije bio dan napadača niti jedne momčadi. Stvoreno je mnoštvo prilika, ali do posljednjih petnaestak minuta utakmice mreže su mirovale. I jedni i drugi imali su svoje prilike, ali u završnici je nedostajalo koncentracije.

 

Kada je publika već polako postala nervozna vjerujući da će utakmica završiti najnepopularnijim rezultatom (0:0) gosti su u 77. minuti stigli u vodstvo. Strijelac za 0:1 bio je Krunoslav Kovač. Domaćini tada više nisu imali što čekati nego su sve karte bacili u napad, a gosti su se povukli u svoj kazneni prostor čekajući eventualno kakav kontranapad kojim bi potvrdili pobjedu. U 86. minuti domaćini dolaze do izjednačenja. Strijelac za 1:1 bio je Valentin Sito.

Na kraju, prema prikazanoj igri, podjela bodova najrealniji je ishod utakmice.

Svakome po bod. Polet ostaje na petom mjestu s 33 boda dok su Budrovčani sedmi s 27 bodova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here