Selčani petardom počastili Ivanovčane!

0
948

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

OMLADINAC (ĐS) – MLADOST (I) 5:1 (1:0)

Đakovački Selci – Igralište Brana. Gledatelja: 100. Sudac: Vedran Matić (Đakovo). Pomoćnici: Dino Tomić (Đakovo) i Slavko Medved (Đakovo). Strijelci: 1:0 Genda (34.), 2:0 Jakab (52.), 2:1 Krizmanić (56.), 3:1 Bilić (74.), 4:1 Zvonimir Aščić (76.), 5:1 Brataljenović (87.).

OMLADINAC (ĐS): Robert Kričančić (83. Zlatunić), Mikloš, Mario Kričančić, Jakab, Jelačić, Genda, Zvonimir Aščić, Bračko (78. Tomislav Aščić), Bilić (83. Ivić), Škalec, Vardić (61. Brataljenović).

MLADOST (I): Drobina, Domagoj Dudaš, Kokanović, Karas (46. Duvnjak), Josip Bauer, Pitlović, Šekerija, Kos, Krizmanić, Mario Išasegi (70. Grlic).

Nogometaši Omladinca imali su imperativ pobjede jer u nekoliko posljednjih utakmica nisu baš briljirali. A zadatak im je bio pobijediti Mladost iz Ivanovaca, momčad koja se grčevito bori za bijeg s posljednjeg mjesta. U prvih 45 minuta Ivanovčani su se odlično branili, ali ipak u 34. minuti domaćini su došli u vodstvo. Strijelac za 1:0 bio je Matej Genda. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

Kada je Jakab u 52. postigao drugi pogodak činilo se da će utakmica krenuti prema domaćoj pobjedi. Ali, samo četiri minute kasnije Dalibor Krizmanić smanjuje rezultat na 1:2 i vraća svojoj momčadi nadu da mogu izbjeći poraz. Ali, domaćini su ubacili u brzinu više tak da u samo dvije minute Selčani postižu dva pogotka i time usmjeravaju utakmicu na svoju stranu. U 74. Bilić postiže treći, a Zvonimir Aščić i četvrti pogodak. Točku na „i“ u selačkoj pobjedi stavlja Daniel Brataljenović u 87. minuti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here