Utakmicu obilježilo divljaštvo Đurkovića i Magušića, Lovaković zabio za kuševački bod!

0
1404

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

OMLADINAC (P) – TORPEDO 1:1 (0:0)

Popovac – Igralište Popovac. Gledatelja: 100. Sudac Duje Bužančić (Feričanci). Pomoćnici: Valentino Oršikić (Valpovo) i Benjamin Čejka (Našice). Strijelci: 1:0 Rimac (55.), 1:1 Lovaković (90.+5).

OMLADINAC (P): Marijanović, Steinbruckner, Barić (77. Tutić), Đurković, Grizelj, Stojiljković, Ivan Đurković, Rimac, Tomas (86. Samardžija), Magušić, Domović. Trener: Goran Brkić.

TORPEDO: Vinković, Crnojević (64. Pilet), Gadžić, Čuić, Mislav Ivanda (64. Lovaković), Rajčević, Branimir Ivanda, Antinac, Vitman, Cicvarić, Barišić. Trener: Mario Barišić.

I prije ove utakmice trener Mario Barišić samo je komentirao da na put ide samo 13 igrača koji će iz Petrijevaca pokušati donijeti bod(ove. I u tome su Kuševčani uspjeli: ostali su neporaženi jer su u sudačkoj nadoknadi golom Patrika Lovakovića izjednačili rezultat na 1:1. S obzirom na igrački kadar Kuševčani su bili primorani braniti se i to su odlično činili te su na odmor otišli bez pogodaka. Međutim, u nastavku utakmice, točnije u 55. minuti Luka Rimac zabija za vodstvo domaćina. Nakon toga, gosti su pokušavali doći do izjednačenja, ali to se nije ostvarilo. U tada, jedna mirna utakmica, u samoj završnici poprima ratni karakter. U 88. minuti nakon prekršaja nad Josipom Patrikom Lovakovićem, neshvatljivo su, udarajući ga nogom u glavu, dvojica domaćih igrača pokušavali riješiti pravdu na svoj, brutalan način. Sudac Duje Bužančić iz Ferinačana opravdano je isključio Filipa Đurkovića i Marka Magušića. Nakon što se situacija primirila, domaćini su nastavili s devet igrača u polju, a Kuševčani su tu vidjeli svoju priliku kako izbjeći poraz. U petoj minuti sudačke nadoknade gol za Torpedo postigao je Patrik Lovaković koji je u igru ušao u 64. minuti zamjenivši Mislava Ivandu. A nakon utakmice mladi Lovakvić potražio je pomoć u osječkom KBC-u gdje je dobio ovratnik kojega mora nositi najmanje sedam dana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here