Uspio Slogin Blitzkrieg na Brani!

0
1237

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

OMLADINAC (ĐS) – SLOGA 1:5 (1:2)

Đakovački Selci – Igralište Brana. Gledatelja: 100. Sudac: Vedran Matić (Đakovo). Pomoćnici: Zoran Vlaisavljević (Đakovo) i Mario Milošević (Budrovci). Strijelci: 0:1 Marčićević (1.), 0:2 Penava (5.), 1:2 Leo Aščić (18.), 1:3 Vedran Penava (50.), 1:4 Tomas (61.), 1:5 Sršek (66.).

OMLADINAC (ĐS): Kričančić, Majstorović (60. Obrovac), Mario Kričančić, Mikloš, Jelačić (68. Jakab), Genda, Zvonimir Aščić, Brataljenović, Bilić, Škalec, Leo Aščić.

SLOGA: Malenica, Lončarević, Tomas (80. Josipović), Vidić (70. Ervačić), Pačarić (85. Miladinović), Vedran Penava, Marčićević, Petričević (80. Šimić), Sršek, Klarić, Gverijeri.

Ov je bila jedna od zanimljivijih utakmica u kojoj su Selčani tražili prve proljetne bodove, a Korićani nove bodove koji ih i dalje ostavljaju u gornjem dijelu tablice.

U prvih pet minuta Sloga je krenula otvoreno prema domaćem golu i u samo pet minuta šokirali su nogometaše Omladinca. U prvoj minuti Dino Marčićević postiže pogodak za vodstvo Sloge. Samo četiri minute kasnije novo slavlje gostiju. Strijelac za 0:2 bio je Vedran Penava. Selčani su se brzo oporavili od šoka i već u 18. minuti smanjili su rezultat na 1:2. Strijelac je bio Leo Aščić. Do kraja prvoga dijela domaćini su imali više od igre, veći posjed lopte, ali rezultat se nije mijenjao.

U nastavku utakmice nogometaši Sloge prepustili su inicijativu domaćinu čekajući svoje prilike iz kontranapada. U 50. minuti Vedran Penava postiže svoj drugi, a gostujući treći pogodak čime je svoju momčad približio pobjedi. Još su dva puta gosti odradili odlično kontranapade. U 61. minuti Ivan Tomas postiže četvrti, a u 66. Marijan Sršek i peti gostujući pogodak. Do kraja utakmice, domaćini su pokušali ublažiti poraz, ali gostujuća obrana na vrijeme je otklanjala sve prijetnji selačkih napadača.

Omladinac je tako upisao i treći proljetni poraz čime je pao na 12. mjesto i trenutno imaju 16 bodova. Nogometaši Sloge trenutno su peti s 27 bodova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here