Ratarov jedan, ali tri boda vrijedan!

0
828

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

RATAR – RADNIK (J) 1:0 (1:0)

Piškorevci – Igralište Piškorevci. Gledatelja: 100. Sudac: Krešimir Vidačić (Osijek). Pomoćnici: Ivan Lacović (Donji Miholjac) i Hrvoje Lacović (Osijek). Strijelci: 1:0 Mišić (33.).

RATAR: Galić, Benić, Subašić, Denić (90. Žalac), Mišić, Novoselić, Šarić (82. Sikora), Sekić (77. Štulić), Bekić (60. Češnik), Križanović, Kajba (90. Antunović). Trener: Ivan Denić.

RADNIK (J): Perković, Vuković, Maleta, Matić, Lešković, Živko (52. Sambol), Vrbanić, Mucak, Nemeš, Tomić, Peršić (80. Tomas). Trener: Miroslav Čelar.

U razgovoru s domaćim trenerom Ivanom Denićem požalio se da niti jednu utakmicu proljetnoga dijela prvenstva nije na raspolaganju imao sve igrače tako da se i ove nedjelje pribojavao kako će izgledati njegovih početnih 11. Ali, stara izreka kaže „koga nema bez njega se može i mora“, a toga je svjestan i piškorevački strateg.

A ovo je bila izuzetno važna utakmica u kojoj su Piškorevčani tražili tri boda kako bi učvrstili svoj položaj u sredini tablice. I u tome su uspjeli. Tijekom cijele utakmice domaćini su bili bolji, imali su veći posjed lopte, stvorili su dosta izglednih prilika i prema tome rezultat je mogao biti i veći u korist Ratara. A ključni trenutak utakmice dogodio se u 33. minuti kada Josip Mišić postiže prekrasan pogodak za domaće vodstvo.

Na kraju će se potvrditi da je to bio i pogodak vrijedan tri boda. Do kraja utakmice napadači domaćih mogli su postići još pokoji pogodak, ali kako se kaže „jedan, ali vrijedan“. Tri važna boda s kojima je Ratar sačuvao deseto mjesto. Piškorevčani sada imaju 23 boda. U sljedećem 19. kolu Ratar ide na gostovanje u Beli Manastir gdje ih očekuje Baranja-Belje.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here