Žeravica i Blažević za pobjedu Hajduka!

0
1240

SLAVONIJA I HAJDUK ODIGRALI PRIPREMNU UTAKMICU

SLAVONIJA (B) – HAJDUK (ŠP) 0:2 (0:2)

Iako su članovi NK Hajduk iz Širokoga Polja u subotu održali zabavu na kojoj su proglasili najbolje klupske pojedince u 2022. godini, to im nije smetalo da u nedjelju gostuju u Budrovcima gdje su odigrali pripremnu utakmicu protiv domaće Slavonije. No, prije toga, recimo da je za najboljega igrača kluba proglašen Antonio Mišetić, a za najboljega mladoga igrača Ivana Đambića, a uprava kluba zahvalnicu je uputila Anti Peraku.

Iako pomalo teških nogu uslijed napornih treninga nogometaši Hajduka upisali su pobjedu protiv Budrovčana. U 15. minuti goste je u vodstvo doveo Marijan Žeravica, a do kraja poluvremena u listu strijelaca upisao se i Nikola Blažević koji je odlično naciljao iz slobodnoga udarca. Tijekom prvoga dijela i domaćini su imali dvije izgledne prilike, ali nedostajala je realizacija.

U nastavku utakmice igralo se najčešće između dva kaznena prostora tako da više nije bilo golova.

HAJDUK (ŠP) igrao je u sastavu: Mario Ivić, Milić, Mišetić, Bikić, Blažević, Mamić, Ljuban Ivić, Ivan Vinko, Domagoj Ivić, Veselinović, Žeravica. (Još su igrali: Marušić, Anđelo Ivić, Doko, Horvat, Leo Vinko, Stjepan Đambić, Ivan Đambić, Perak).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here