Đakovčanke bez problema u Prelogu!

0
1174

PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA U – 14 REGIJA 2

  1. KOLO

PRELOG – ĐAKOVO 16:25 (4:17)

Prelog – Športska dvorana Osnovne škole Prelog. Gledatelja: 50. Suci: Nino Kolenko i David Lazar (Varaždin). Delegat: Zdravko golub (Čakovec).

PRELOG: Iva Šikač, Kaja Pajić 2, Lara Begović 3, Sara Rođak, Melisa Repalust, Lucija Stanko, Dora Sermek, Vanesa Repalust 4, Tara Varga, Kaja Lukša, Tijana Čavlek 3, Luna Kočiš, Marija Slaviček 1, Leona Orehovec, Pavla Igrec 3, Hana Sović. Trener: Franjo Malek.

ĐAKOVO: Barbara Benjak, Ena Bojanić, Ana Ernješ 3, Lara Albrecht, Lorena Vinković 1, Jana Mikuš, Jelka Mikulić, Dora Mikulić 5, Ela Đelatović 14. Trenerica: Danijela Matijaković.

U sedmoj minuti utakmice Đakovčanke su imale vodstvo 10:0 i već tada je bilo jasno da će bodovi u put đakovačke katedrale. Ela Đelatović postigla je šest pogodaka, Dora Mikulić dva, a jedan su postigle Lorena Vinković i Ana Ernješ. Do odlaska na odmor rezultat se popeo na plus 13 (17:4).

U nastavku utakmice trenerica Danijela Matijaković dala je priliku svim igračicama tako da su Preložanke uspjele smanjiti vodstvo i doći do prihvatljivoga poraza.

Uz najboljega strijela Elu Đelatović koja je proglašena i najboljom igračicom utakmice, svakako treba spomenuti i sestre Mikulić: Doru koja iz utakmice u utakmicu postiže sve više pogodaka i mladu golmanicu Jelku koja sa svojih 11 godina već brani i u uzrastima U – 12, U – 14, a ponekad i u U – 16. Svakako da je mlada đakovačka golmanica svakako jedna od najboljih vratarki u svom uzrastu u cijelom Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi.

S nova dva boda Đakovčanke se nalaze na prvom mjestu s 19 bodova (devet pobjeda, jedan remi i jedan poraz). Doduše, Podravka i Zrinski iz Čakovca imaju po dvije utakmice manje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here