Raspoloženi Fingernagl i Janović potopili Andrijevčane!

0
1534

ĐAKOVČANI ODIGRALI DRUGU PRIPREMNU UTAKMICU

ĐAKOVO CROATIA – TOMISLAV  7:0 (5:0)

Vučevci – Igralište Vučevci. Gledatelja: 50. Sudac: Marko Tomić (Gorjani). Strijelci: 1:0 Fingernagl (17.), 2:0 Fingernagl (24.), 3:0 Janović (37.), 4:0 Janović (39.), 5:0 Janović (43.), 6:0 Dos santos (65.), 7:0 Zorić (66.).

ĐAKOVO CROATIA: Sitar, Luketić, Klemen, Goluža, Batinić, Petričević, Zrakić, Šimić, Janović, Dos Santos, Fingernagl. (Još su igrali: Vučković, Vuletić, Ivić, Šušak,  Kedačić, Mesić, Zorić, Galičić, Dogan, Micić). Trener: Stjepan Bošković.

Trener Stjepan Bošković može biti zadovoljan viđenim u nedjelju 29. siječnja onime što su njegovi nogometaši pokazali u Vučevcima protiv Tomislava iz Donjih Andrijevaca, člana Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod – Požega. Naime, tek u prvih petnaestak minuta bila je to ravnopravna utakmica u kojoj su gosti imali kakvu-takvu ravnotežu u posjedu lopte. Međutim, kada je u 17. minuti Matej FIngernagl sam izašao pred protivničkoga golmana i rutinski poslao loptu u mrežu sve je otišlo na đakovačku stranu. Samo sedam minuta kasnije po drugi puta Fingernagl trese andrijevačku mrežu. Nakon desetak minuta zatišja, u 37. minuti na scenu stupa raspoloženi Janović koji postiže treći pogodak za sada već visoko vodstvo.

Đakovčani su rastrčani, vidno željni igre dok su gosti pomalo razočarali jer ništa osim branjenja svoga gola nismo vidjeli. Dvije minute kasnije (39.) Janović po drugi puta pogađa gostujuću mrežu, a u 43. koristi pogrešku gostujuće obrane za svoj hat-trick i visoko vodstvo od 5:0.

U nastavku utakmice oba su trenera na teren poslala rezervne igrače. U đakovačkim redovima zaigrao je Dominik Dogan, pojačanje iz brodske Marsonije. Naime, Dogan je već igrač u đakovačkom dresu, ali je početkom sezone otišao u Slavonski Brod. Nakon jesenske polusezone odlučio se vratiti. A Đakovo Croatia potpisala je još jedno pojačanje. Riječ je o igraču Marsonije Matej Sivrić, bočni igrač koji će svakako biti veliko pojačanje.

Đakovčanima je trebalo punih dvadeset minuta da pronađu ključ prema gostujućem golu. Akcije sus e redale, najčešće po lijevoj strani, da bi u 65. ubačenu loptu na prvoj vratnici dočekao Dos Santos koji vrškom kopačke loptu sprema u gostujuću mrežu. Nakon izigrane akcije kroz sredinu terena mladi Zorić sam je izašao pred andrijevačkoga golmana i mirno poentirao za konačnih 7:0.

Đakovo Croatia nastavlja s pripremama, a u subotu ih očekuje nova provjera. Idu na gostovanje u Vinkovce gdje ih očekuje još jedan međužupanijski ligaš, Dilj iz Vinkovaca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here