Mladost s istim snagama u proljetnu utrku za naslov!

0
1287

I NOGOMETAŠI MLADOSTI KRENULI S PRIPREMAMA

Nakon odrađene bijelo-plave noći, zabave NK Mladost (subota 21. siječnja) u ponedjeljak trener Damir Lelas i njegov pomoćnik Marko Barišić izvršili  su prozivku igrača i odradili prvi trening sa četvrtom momčadi Međužupanijske nogometne lige Osijek – Vinkovci.. Vodeća momčad lige je Tomislav iz Cerne s 37 bodova, drugoplasirana je Šokadija iz Babine Grede s 36 bodova, a na trećem mjestu nalazi se Vardarac s 33 koliko ima i četvrti Satničani. Mladostaši su odradili prvi trening i na taj način krenuli u proljetni dio sezone od koje očekuju zadržavanje u gornjem dijelu tablice.

Satničani su mirno proveli zimsku stanku barem što se tiče igračkoga kadra. U rubrikama „odlasci“ i „dolasci“ čista nula. Nitko nije napustio klub niti je stiglo neko zvučno nogometno ime. Dakle, s istim snagama u proljetni dio prvenstva.

Nakon uvodnih treninga, nogometaši Mladosti u petak 27. siječnja odlaze na trodnevne pripreme na Kupres, njihovu stalnu zimsku bazu, koje će iskoristiti za stjecanje fizičke kondicije, ali i za uvijek dobrodošao team building.

Po povratku, Satničani će tenirati na svom igralištu sve do prve utakmice koja je zakazana za 5. veljače kada u Satnicu dolaze juniori Grafičar-Vodovoda. Tjedan dana kasnije slijedi domaća utakmica protiv Omladinca iz Josipovca, a tri dana poslije (14. veljače) ponovo domaća utakmica protiv Sikirevaca. „Generalka“ je predviđena za 19. veljače i susret protiv trećeligaša Svačića iz Starog Slatinika.

Nakon toga, 26. siječnja slijedi prvo kolo proljetnoga dijela prvenstva, a Mladost ide u goste Borincima. Prvu domaću utakmicu satnički navijači vidjet će u drugom kolu kada dolazi momčad Jedinstva iz Donjeg Miholjca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here