Kuševčani s istim snagama po još bolje proljeće!

0
886

NOGOMETAŠI TORPEDA KRENULI S PRIPREMAMA

Trener Mario Barišić u nedjelju je s početkom u 15:00 sati odradio prozivku i prvi sastanak s igračima Torpeda koji su u jesenskom dijelu odigrali odlično i na kraju završili na drugom mjestu s 36 bodova, šest manje od vodećega Dalja. I dalje u kuševačkim redovima prisutan je realizam jer su svjesni da su Daljani šest bodova ispred njih i da će biti teško dostići ih na vodećoj poziciji. Ali, ako se ukaže prilika, nećemo bježati od toga, poručili su iz Torpeda.

Zadovoljstvo u klubu podgrijavaju i činjenicom da iz kluba nije otišao nitko, da su svi igrači na raspolaganju treneru Barišiću. Jedini trenutni problem što se nekolicina igrača žali na ozljede, međutim, one su lakše prirode i očekuje se brzo priključenje redovitom radu. Kuševčani tragaju za dvojicom kvalitetnih igrača koji bi trebali pojačati redove čime bi „roster“ bio zaključen. Nakon početnoga zagrijavanja uslijedila su dva poluvremena igre na dva gola između „crvenih“ i „plavih“.

Prvu provjeru Torpedo će imati 29. siječnja kada će odigrati pripremnu utakmicu protiv Hajduka iz Širokoga Polja. Za 4. veljače Kuševčani traže protivnika, a 11. veljače Torpedo će na gostovanje u Josipovac gdje ih čeka domaći Radnik.  Tjedan dana kasnije (18. 2.) u Kuševac stiže Sloga iz Borova. U srijedu 22. veljače Torpedo će na svom igralištu dočekati Sikirevce, a generalnu probu pred prvenstvo imat će 26. veljače utakmicom protiv Mladosti iz Vođinaca.

A zatim slijedi proljetni dio prvenstva. Torpedo će u prvom proljetnom kolu (16. kolo) na gostovanje u Motičinu, a prvu domaću utakmicu odigrat će protiv Mladosti iz Draža.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here