Dogan i Bubnjar iskoristili pogreške jurjevske obrane!

0
820

ZRINSKI ODIGRAO PRVU PRIPREMNU UTAKMICU

ZRINSKI (J) – CIBALIA 1:3 (1:2)

Pripremajući se za nastavak proljetnoga prvenstva u Drugoj nogometnoj ligi nogometaši Zrinskoga u subotu su 21. siječnja u Osijeku odigrali prvu pripremnu utakmicu. Protiv vinkovačkoga prvoligaša Cibalije poraženi su 3:1, ali, unatoč porazu, jurjevski trener Antun Labak bio je zadovoljan zalaganjem svojih igrača, da je trkački dio momčad dobro odradila, a da su primljeni golovi rezultat pogrešaka obrambenih igrača. To je u prvom poluvremenu iskoristio vinkovački napadač Dogan koji je dva puta pogodio jurjevsku mrežu. U završnici prvoga dijela Zrinski je golom Lozića smanjio rezultat na 1:2 i tako ostavio utakmicu otvorenu i u drugom poluvremenu.

U nastavku utakmice trener Labak na teren je poslao drugu postavu. Vinkovčani su golom Andrije Bubnjara postavili konačan rezultat.

ZRINSKI je igrao u sastavu: (prvo poluvrijeme): Marcić, Ćubel, Karlo Begović, Hajnal, Ulm, Kovačević, Raguž, Simić, Horvat, Vrdoljak, Lozić. (Drugo poluvrijeme): Filip Begović, Nikita, Tadić, Salapić, Dabić, Matković, Zečević, Gotovac, Pejić, Korov, Rebenja). Trener: Antun Labak.

Trener Labak komentirao je igru svoje momčadi: „Zadovoljan sam viđenim, dečki su se dobro istrčali i bila je vidljiva želja za igrom. Gosti su iskoristili svoje prilike i postigli dva pogotka, međutim, s obzirom na vrijeme i teren, ne mogu ništa zamjeriti svojim obrambenim igračima. Očito da će morati podići razinu svoje koncentracije i time spriječiti ovako „jeftine“ golove. Priliku smo dali svim igračima, neki od njih su na probi, tako da generalno rečeno, mogu biti zadovoljan. Ukoliko budemo uspjeli dovesti neko zvučno nogometno ime da će i naše „dionice“, u borbi za prva dva mjesta koja vode u viši rang, znatno porasti. Imamo još dosta vremena, ali treba napraviti i puno posla. Samo se nadam da će nas zaobići ozljede i da će svi igrači spremni dočekati natjecateljsku sezonu. Nastavljamo dalje sa zacrtanim programom rada, zaključio je jurjevski trener.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here