Viškovčani stigli do drugoga mjesta!

0
755

LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA ĐAKOVO

  1. KOLO – ZAOSTALA UTAKMICA

RADNIČKI – NAPRIJED 2:0 (0:0)

Viškovci – Igralište Viškovci. Gledatelja: 100. Sudac: Krešimir Marković (Đakovo). Strijelci: 1:0 Danijel Drenjančević (51.), 2:0 Stipe Gusić (62.).

RADNIČKI: Krajina, Zorić, Sabadi (71. Krištić), Marko Mijakić, Danijel Drenjančević, Karin, Horvat (71. Matković), Gusić, Ognjenović (75. Perić), Kovač (75. Luka Drenjančević), Erceg.

NAPRIJED: Orečić, Tomić (57. Žmegač), Radanovć, Rendulić, Podhraški (84. Bina), Jaman, Matić, Abramović, Vidinović, Kalić, Jurišić.

Za nogometaše Radničkoga iz Viškovaca zaostala utakmica 4. kola protiv  Naprijeda iz Mrzovića bila je „biti ili ne biti“ jer pobjedom bi stigli na drugo mjesto s pet bodova zaostatka za vodećim Radnikom iz Vrbice.

U prvom poluvremenu vidjeli smo utakmicu s dosta nervoze, tehničkih pogrešaka i krivih dodavanja tako da niti jedna momčad nije ostvarila prednost. Na odmor se otišlo bez golova.

Međutim, u nastavku utakmice domaćini su krenuli bolje i već u prvih petnaestak minuta riješili su pitanje pobjednika. U 51. minuti strijelac za 1:0 bio je Danijel Drenjančević, a u 62. u listu strijelaca upisao se i najbolji jesenski igrač Radničkoga mladi Stipe Gusić. Nakon drugoga gola, sve je bilo jasno: bodovi ostaju u Viškovcima, a Radnički će zimsku stanku provesti na drugom mjestu s 21 bodom. Uvjereni su nogometaši Radničkoga da će u proljetnom dijelu nadoknaditi propušteno i vratiti se u Drugu županijsku nogometnu ligu. A Mrzovićani su odigrali solidnu utakmicu, međutim, ova dva detalja kada su pali golovi jednostavno nisu mogli spriječiti. Naprijed i dalje ostaje u sredini tablice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here