Josipovčani u 22. minuti vodili 2:0…

0
1218

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

HAJDUK (M) – OMLADINAC (J) 2:2 (1:2)

Marijanci – Igralište Dragan Ćosić. Gledatelja: 100. Sudac: Nikola Šušak (Belišće). Pomoćnici: Miro Karlović (Samatovci) i Josip Jasnić (Valpovo). Strijelci: 0:1 Živković (20.), 0:2 Kristek (22.), 1:2 Arnaut (42.), 2:2 Ratković (71.).

HAJDUK (M): Sinković, Plečko (65. Srakić), Uremović, Takalić (46. Ajduković), Ratković (90. Popović), Arnaut, Zaspan (75. Čvangić), Kupčević, Kapitanić, Domanovac, Barić. Trener: Stanislav Vidaković.

OMLADINAC (J): Brandis, Kristek,Šlegl, Igor Stuhli, Živković, Brkić (77. Pastva), Kanisek, Alen Stuhli (87. David Kukučka), Kocur, Janik Kukučka, Domagoj Hulak. Trener: Igor Smoljo.

Josipovčani su u Marijancima osvojili bod i time bi trebali biti zadovoljni jer svaki bod u gostima dobar je bod. Međutim, činjenica je da su gosti u 22. minuti vodili 2:0 tako da onda ovaj bod i nije možda baš uspjeh. Jer nakon početnoga vodstva gosti su se zadovoljili i terensku inicijativu prepustili gostima. Daje bilo malo više hrabrosti i želje možda su domaćini mogli doživjeti i teži poraz.

Kao što smo rekli, Josipovčani su odlično otvorili utakmicu. Nakon početnoga ispitivanja snaga, za samo dvije minute pala su dva pogotka. U 20. Matija Živković dovodi Josipovčane u vodstvo, a dvije minute kasnije u listu strijelaca upisuje se i Denis Kristek. Tada je sve izgledalo idealno za gostujuću momčad. A do odlaska na odmor domaćini su preuzeli terensku inicijativu koja im u 42. minuti donosi smanjenje rezultata na 1:2 čime je utakmica vraćena u neizvjesne vode. Strijelac za 1:2 bio je Marko Arnaut.

U nastavku utakmice domaćini su krenuli na sve ili ništa i to im je donijelo izjednačenje. U 71. minuti Zoran Ratković postiže pogodak za 2:2. Do kraja susreta, i jedni i drugi mogli su do pobjede, ali rezultat se nije mijenjao.

S novim bodom Omladinac i dalje ostaje na četvrtom mjestu s 21 bodom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here