Igrači s klupe “vinogradarima” donijeli visoku pobjedu!

0
1701

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

VINOGRADAR – MLADOST (I) 4:0 (1:0)

Mandićevac – Igralište Mandićevac. Gledatelja: 100. Sudac: Vedran Krnić (Đakovo). Pomoćnici: Marin Bibković (Đurđanci) i Zoran Vlaisavljević (Đakovo). Strijelci: 1:0 Mihael Kerovec (16. – 11 m), 2:0 Josip Fehir (77.), 3:0 Miočević (79.), 4:0 Grgović (87.).

VINOGRADAR: Kovač, Dražen Fehir, Hamzić (80. Kolak), Zdravko Fehir (71. Toman), Kolarik (88. Penc), Mirko Mesaroš (71. Josip Fehir), Antonio Kerovec, Lucijak (80. Grgović), Habada, Miočević, Mihael Kerovec. Trener: Dražen Fehir.

MLADOST (I): Drobina, Zlatko Ančić, Čota, Andrić, Duvnjak (80. Bošković), Birkić, Kos, Ivan Lulić, Kokanović, Ivan Išasegi, Mario Išasegi.

Nogometaši Vinograda upisali su uvjerljivu pobjedu iako je ona ostvarena tek u samoj završnici utakmice. Početak utakmice pripao je domaćinima koji su u prvih 15 minuta imali tri izgledne prilike i to sve tri u režiji Mirka Mesaroša. Mandićevački napadač dva je puta izašao iskosa sam pred golmana Mihaela Drobinu, ali ivanovački golman bio je uspješniji. U trećem pokušaju Mesaroš puca pored gola. Nakon toga, sudac Vedran Krnić dosudio je kazneni udarac nakon što je Lucijak pobjegao svojim čuvarima po lijevom boku, u kaznenom prostoru lažnjakom se pokušao osloboditi još jednoga gostujućega igrača, ali je sapleten i sve je bilo jasno. Kazneni udarac kojega je Mihael Kerovec pretvorio u domaće vodstvo 1:0. Nakon toga, domaćini su i dalje napadali, ali poprilično jalovo dok su gosti imali jednu izglednu priliku, ali udarac Zlatka Ančića završio je pored gola.

I u nastavku utakmice domaćini su imali više od igre, ali jednostavno nisu mogli postići pogodak. U 70. minuti najbolju priliku imao je Josip Miočević  koji je sam izašao pred golmana Drobinu, ali njegov udarac zaustavio se na vratnici. Nakon toga, trener-igrač Dražen Fehir odlučuje se za izmjenu: u igru uvodi Josipa Fehira koji u 77. koristi ubacivanje Lucijaka i s osam metara pogađa  mrežu za 2:0. Samo dvije minute kasnije treći domaći pogodak. Ubačenu loptu s lijeve strane na drugoj je vratnici dočekao Josip Miočević koji zakucava loptu u gol. Nakon toga, domaćini su imali još jedan kazneni udarac nakon što je Kristijan Grgović koji je u igru ušao u 80. minuti ušao u kazneni prostor, s leđa je srušen i sucu Krniću nije preostalo ništa drugo nego pokazati na bijelu točku. Ponovo je loptu uzeo Mihael Kerovec, ali golman Drobina pročitao je njegovu namjeru i spasio svoju mrežu. Ipak, u 87. minuti pao je i četvrti pogodak. Miočević je bio asistent prema Kristijanu Grgoviću koji ulazi u kazneni prostor i preciznim udarcem pogađa ivanovačku mrežu. Ovo je Grgovićev prvijenac u dresu Vinogradara.

Na kraju, visoka i  zaslužena pobjeda Vinogradara koji i dalje ostaju u samom vrhu. A nogometaši Mladosti i dalje drže posljednju poziciju sa samo tri boda.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here