Karlo Kedveš juniorski prvak svijeta u K 1!

0
972

VELIKI USPJEH JOŠ JEDNOGA KEDVEŠA

Već nekoliko godina naučili smo na velike europske i svjetske uspjeha Andreja Kedveša, borca Kickboxing kluba Blitz kojega i dalje uspješno kao trener vodi Danijel Šimundić. A ovaj vikend bio je uspješan za još jednoga člana đakovačkoga boilačkoga kluba. Riječ je o Karlu Kedvešu, Andrejevom bratu koji je ovoga vikenda sudjelovao na juniorskom Prvenstvu svijeta u talijanskom gradu Jesolu gdje se okitio titulom svjetskoga prvaka. Prema službenim podacima organizatora na prvenstvo se prijavilo 2548 natjecatelja iz 63 države. Među njima su i članovi hrvatske reprezentacije.

Karlo Kedveš nastupao je u kategoriji mlađih juniora K 1 do 75 kilograma. Za to su mu bile potrebne dvije pobjede: prva protiv poljskoga borca Stanczyka koju je đakovački borac dobio nakon nokauta u drugoj rundi i druga finalna protiv danskoga borca Benjamina Sesaya.

Titulom juniorskoga prvaka svijeta mlađi brat Karlo krenuo je istim putem kao već dokazani stariji brat. Naime, Andrej se, baš u Italiji, titulom svjetskoga juniorskoga prvaka okitio 2014. godine. Razlika među braćom samo je u tome što je Andrej svoju titulu osvojio u kategoriji do 60 kilograma.

Ovo je još jedan veliki uspjeh Kickboxing kluba Blitz koji već punih deset godina osvaja europske i svjetske medalje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here