Đakovčanke obranile titulu u Valpovu, Lucija Mrkić najbolja igračica, Dorotea Habijanec blokerica!

0
861

ĐAKOVČANKE USPJEHOM U VALPOVU ZAVRŠILE PRIPREMNI CIKLUS

Odbojkašice Đakova pod vodstvom trenera Dragana Božića u subotu su završile s pripremama za novu sezonu u Prvoj B hrvatskoj odbojkaškoj ligi Istok. U Valpovu su nastupili na tradicionalnom odbojkaškom turniru Valpovo Cup na kojemu je nastupilo šest ekipa podijeljenih u dvije skupine. U skupini A nastupile su: Sloga, Dinamo i Valpovka, u grupi B: Našice, Đakovo i Ferivi Višnjevanj.

Đakovačke su odbojkašice u grupi ostvarile dvije pobjede: protiv Našica 2:0 i Ferivi Višnjevca 2:1. U finalnom meču sastale su se odbojkašice Dinama iz Zagreba i Đakova. Uvjerljivom pobjedom 2:0 Đakovčanke su osvojile valpovački turnir i na taj način obranile prošlogodišnju titulu.

Osim pobjedničkoga pehara Đakovčanke su osvojile i dvije pojedinačne nagrade: najboljom igračicom turnira proglašena je Lucija Mrkić, a najbolja blokerica je Dorotea Habijanec.

 

Za Odbojkaški klub Đakovo nastupile su: Iva Hodić, Dorotea Habijanec, Josipa Radoš, Barbara Mađarević, Matea Čato, Petra Lukić, Lucija Mrkić, Nikol Marošević, Marija Verhas, Josipa Rotim. Trener: Dragan Božić

Đakovačke odbojkašice u utorak s početkom u 20:00 sati u Nastavno sportskoj dvorani Đakovo igraju kup utakmicu protiv Vinkovaca, a sljedeći vikend kreće prvenstvo. Odbojkašice Đakova u prvom će kolu gostovati u Osijeku kod AOK Osijek.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here