Kuševčani u Popovcu prokocakli dva boda!

0
1251

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

HAJDUK (P) – TORPEDO 0:0

Popovac – Igralište Popovac. Gledatelja: 100. Sudac: Duje Bužančić (Feričanci). Pomoćnici: Zlatko Cvetanić (Beničanci) i Marijan Vinogradac (Podravski Podgajci).

HAJDUK (P): Bolšec, Ivan Jagetić, Bartolov, Slaviček, Ceglec, Koprivec (63. Radošić; 90. Kramar), Juranec, Rošta (76. Domagoj Jagetić), Horvat, Bartolić, Kolarić.

TORPEDO: Vinković, Crnojević (46. Brtan), Lovaković, Radoš, Gudelj, Čuić, Kovačić, Branimir Ivanda, Antinac, Rajčević (66. Vitman), Barišić. Trener: Mario Barišić.

Nogometaši Torpeda propustili su još jednu odličnu priliku da s gostovanja donesu puni plijen. Pred sobom su imali momčad Hajduka koja je dosada upisala svih pet poraza i bila je ovo idealna prilika da Kuševčani s tri nova boda i dalje ostanu najbliža pratnja vodećem radničkom iz Dalja. Ovako su Daljani s novim uspjehom pobjegli Torpedu četiri boda. A ako se želite upustiti u borbu za naslov prvaka tada ovakve utakmice morate pobjeđivati. Jer ponavljam, Popovčani su u utakmicu ušli s nula bodova i primljenih 15 golova što je tri po utakmici.

Doduše, nogometaši Torpeda od prve su minute krenuli u napad, tijekom cijeloga susreta bitli su bolja momčad, ali jednostavno danas su napadači zakazali odnosno nisu niti jednom uspjeli svladati golmana Bolšeca. Pragmatično bismo mogli reći da svaki bod u gostima ima svoju vrijednost, ali kada igrate protiv momčadi s dna tablice tada to pravilo ne bi trebalo vrijediti. Posebice ako su vam ambicije osvajanje prvoga mjesta.

Možda smo sada malo prestrogi ili preuveličavamo kuševačke ambicije, ali prava je šteta je bolju igru nogometaši Torpeda nisu okrunili s tri boda.

No, to je tu je. Prvenstvo se nastavlja dalje. U nedjelju u Kuševac stiže momčad Omladinca iz Petrijevaca. Prilika za domaću pobjedu je tu.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here