Mario “Lagani” Vuksanović sa šest golova upisao se u povijest!

0
1682

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

POLET – DINAMO (TR) 7:0 (4:0)

Semeljci – Igralište Semeljci. Gledatelja: 50. Sudac: Tomislav Rupčić (Osijek). Pomoćnici: Vedran Krnić (Đakovo) i Nikola Damjanović (Osijek). Strijelci: 1:0 Vuksanović (10. – 11 m), 2:0 Antonio Paradžik (24.), 3:0 Vuksanović (28.), 4:0 Vuksanović (37.), 5:0 Vuksanović (61.), 6:0 Vuksanović (77.), 7:0 Vuksanović (79.).

POLET: Pavlović, Cindrić (65. Aščić), Rebić, Gradištanac, Đuretković, Antonio Paradžik, Vuksanović, Džanija (75. Gavran), Josipović, Pilić (68. Ćaleta), Radonić. Trener: Pero Paradžik.

DINAMO (TR): Kovačić, Nikolić, Jezidžić, Bartoš, Svilanović, Katalenić, Željko Čečura, Benić (68. Vukić), Bošnjaković, Bikić, Benić.

Nogometaši Poleta nakon neplaniranoga remija u Gorjanima (0:0) pronašli su mušteriju na kojoj su iskalili svu svoju negativnu energiju. Doduše, Trnavčani su u Semeljce stigli bez ozlijeđenoga Marija Francema, stupa svoje obrane, ali u današnjoj semeljačkoj izvedbi zasigurno niti on ne bi previše pomogao. A nogometaši iz Trnave zasigurno ove noći neće mirno spavati jer ono što je njihovoj momčad napravio Mario Laki Vuksanović  ne događa se tako često. Naime, semeljački napadač od sedam pogodaka postigao je čak šest što svakako treba pohvaliti i za njegovu izvedbu dati čistu desetku. Sve je krenulo u 10. minuti kada su domaćini golom Marija Vuksanovića došli do vodstva 1:0. Naime, on je svoj prvi pogodak postigao iz kaznenoga udaraca. U 24. minuti Antonio Paradžik postigao je drugi pogodak kada se već ozbiljno nazirala domaća pobjeda. Ipak, da ne bi bilo nedoumica pobrinuo se Mario Vuksanović koji do kraja prvoga poluvremena postiže još dva pogotka: prvi u 28. a zatim u 37. minuti. Tako su Semeljčani već u prvih 45 minuta riješili pitanje pobjednika, a od gostiju se ipak više očekivalo s obzirom da imaju solidnu momčad.

A u drugom  poluvremenu malobrojni gledatelji vidjeli su „One Man Show“ u režiji Marija Vuksanovića koji je postigao još tri pogotka i tako se upisao u povijest: na jednoj utakmici postigao je šest pogodaka. Redom su padali u 61, 77. i 79. minuti.

Subotu na nedjelju Semeljčani će prespavati na prvom mjestu s deset bodova koliko imaju i Mandićevčani. Ovom pobjedom Polet je znatno popravio i gol razliku (15:8) i sigurno da će u nastavku prvenstva i dalje biti momčad iz samoga vrha.

A Trnavčani će zasigurno htjeti što prije zaboraviti ovu subotu kada su primili čak sedam pogodaka i upisali još jedan visoki poraz.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here