Treća satnička pobjeda u sedam dana!

0
1144

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK – VINKOVCI

  1. KOLO

MLADOST (ĐS) – OLIMPIJA 4:0 (1:0)

Đakovačka Satnica – Igralište Đakovačka Satnica. Gledatelja: 100. Sudac: Darijan Kovačević (Donji Miholjac). Pomoćnici: Kristijan Brus (Breznica Našička) i Josip Jasnić (Valpovo). Strijelci: 1:0 Dino Stipanović  (11.), 2:0 Bojanović (64.), 3:0 Blažeković (79.), 4:0 Branimir Barišić-Jaman (81.).

MLADOST (ĐS): Leko, Svalina (82. Jukić), Branimir Barišić-Jaman, Žonka, Grbeša (82. Žulj), Dino Stipanović (78. Krpata), Bojanović (82. Vujanović), Radnić (59. Bede), Kolak, Bruno Barišić-Jaman, Blažeković. Trener: Damir Lelas.

OLIMPIJA: Glibota, Kulešević, Stanić (70. Salamun), Ljubas, Krznarić, Opšić (46. Dumančić), Saborčić (65. Nedjeljković), Buljan, Bogdanović, Plavčić (70. Bungić), Relotić (65. Koša Lion). Trener: Zdenko Sambol.

Prema očekivanju nogometaši Mladosti opravdali su ulogu favorita protiv osječke Olimpije i sada su Satničani u samo sedam dana povezali tri pobjede i učvrstili se u vrhu tablice.

Nakon početnih desetak minuta ispitivanja snaga domaćini prvi prijete: snažan udarac Nevena Grbeše s ruba kaznenoga prostora završava na prečki. U 11. minuti domaćini dolaze u vodstvo. Dino Stipanović izveo je slobodan udarac s lijeve strane, lopta je fijuknula pored golmana Glibote i završila u mreži. Eurogol za 1:0. U 14. minuti Mario Bojanović pokušao je lob udarcem prevariti protivničkoga golmana, ali lopta završava preko gola. Minutu kasnije lopta je na rub kaznenoga prostora došla do Bojanovića, ali njegov udarac opet ne neprecizan. Gosti prvi puta prijete u 21. minuti kada je Damijan Bogdanović pokušao udarcem iz mrtvoga kuta prevariti golmana, ali Leko je bio na mjestu. U 28. raspoloženi Dino Stipanović puca s ruba kaznenoga prostora, ali ravno u golmana. U 31. minuti slobodan udarac izveo je Bojanović, lopta je prošla živi zid, ali završava tik pored vratnice.

 

Osječani su prvi zaprijetili u nastavku. U 48. <reltić je pronašao Dumančića koji pogađa vanjski dio mreže. U 55. Dino Stipanović ponovo izvodi slobodnjak, ali golman Glibota paradom spašava svoja vrata. U 65. minuti Satničani povećavaju vodstvo. Bruno Barišić Jaman ubacio je loptu  s desne strane, Bojanović glavom pogađa mrežu. U 80. minuti razriješene su sve dvojbe oko pobjednika. Bojanović je pronašao Bornu Blažekovića koji sa 16 metara pogađa malu mrežicu. Točku na „i“ domaći su nogometaši stavili u 82. minuti  kada Bede prnalazi Branimira Barišića-Jamana koji natrčava na loptu  i zabija za 4:0. Posljednju priliku za počasni pogodak imali su gosti. Igrala se 89. miuta kada je Krpeta pucao s 20 metara, lopta završava pored gola.

Mladost nakon pet kola ima 12 bodova, a u sljedećem šestom kolu očekuje ih gostovanje u Otoku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here