Ani Išasegi tri zlata i srebro, Heleni Nikolić srebro!

0
557

MEĐUNARODNI PLIVAČK MITING „HARKANY SPRINT“

Već tradicionalno se nastavlja odlična suradnja đakovačkoga plivačkoga kluba i plivačkoga kluba iz Harkayija. Naime, Mađari svake godine dolaze na „Đakovačko ljeto“, a Đakovčani početkom rujna gostuju i ovom malom mađarskom gradiću.

U subotu 3. rujna 12 đakovačkih plivačica i plivača, pod trenerskom palicom Rolande Lončarić Takač, nastupilo je na 37. međunarodnom plivačkom mitingu koji su se u Đakovo vratili s tri zlatne i dvije srebrne medalje.

Tri zlatne medalja osvojila je Ana Išasegi: i to na 50  metara leđno, 50 metara delfin i 50 metara slobodno. Mladoj đakovačkoj plivačici pripalo je i drugo mjesto u utrci na 50 metara prsno.

Srebrenu medalju osvojila je Helena Nikolić na 50 metara prsno. Osim ovoga rezultata, bila je i četvrta na 50 metara slobodno, šesta na 50 metara leđno i sedma na 50 metara delfin.

Među plivačima najbolje mjesto osvojio je Maks Dadić koji je osvojio dva šesta mjesta: u utrci na 50 metara leđno i 50 metara delfin te dva sedma mjesta: na 50 metara prsno i 50 metara slobodno.

Ovo natjecanje vrednovalo se i kao ekipno. Plivački klub Đakovo u ukupnom je poretku zauzeo šesto mjesto s 90 bodova.

Osim spomenutih plivača, u Harkanyu su nastupili: Karla Lasić, Tamara Lasić, Mirna Punda, Leona Goluža, Tena Živković, Gabrijel Baličević, Gabrijel Ćurić, Mihovil Jurjević, Matija Jurjević.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here