Đakovčani i drugi puta bolji od Valpovke!

0
521

NOVA PROVJERA ĐAKOVAČKIH RUKOMETAŠA

VALPOVKA – ĐAKOVO 28:29 (14:17)

Valpovo – Sportska dvorana Valpovo. Gledatelja: 50. Suci: Novokmet  i Mandarić (Valpovo).

VALPOVKA: Kuna, Vukušić 5, Babić 5, Parat, Markota 6, Stoić, Ostajmer, Punda 4, Sobol, Kos, Nedić  5, Kolar, Tisovski, Jurković, Lazar, Harambašić 3, Tivanovac.. Trener: Alenko Bajer.

ĐAKOVO: Davidović, Rinčić, Kolar 1, Sivak, Vulić 6, Baričević, Žulj 5, Relatić, Dino Goluža 1, Mario Goluža 8, Vuković 3, Žganjer, Ivanković 5, Bradarić. Trener: Domagoj Perlić.

Đakovački rukometaši u pripremnom su periodu odigrali i drugu utakmicu protiv Valpovčana. I upisali drugu pobjedu. Domaćini su pojačali svoje redove s tri igrača Nedić, Babić, Vukušić), a to se vidjelo i na samoj utakmici. Bila je to borbena utakmica, s punu isključenja i borbe za svaku loptu tako da u ponekim trenucima izgledala je kao prava prvenstvena utakmica u kojoj niti jedna niti druga strana nije htjela priznati poraz.

 

Domaćini su bolje otvorili utakmicu i održavali su vodstvo od dva do tri gola prednosti (4:2; 7:4), međutim, sredinom prvoga poluvremena Đakovčani su uhvatili rezultatski priključak  i prvi puta u vodstvo došli kod rezultata 9:8. Do odlaska na odmor đakovački su rukometaši povećali svoje vodstvo na 17:14.

U drugom poluvremenu gosti su održavali tri do četiri gola iz prvoga dijela. ali su Valpovčani stalno vršili pritisak želeći doći do rezultatskoga priključka. Najprije su stigli na 24:25 da bi s dva uzastopna gola došli do izjednačenja (26:26). Međutim, Đakovčani su u završnici utakmice odigrali mirno i koncentrirano tako da su došli do minimalne pobjede 29:28.

U đakovačkim redovima raspoloženi su bili Vulić sa šest te Žulj i Ivanković s pet pogodaka. Kod domaćih Markota šest golova, Nedić, Vukušić i Babić po pet.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here