Sonja Sabo pobjednica vinkovačkoga triatlona, Damir Schleiss najstariji sudionik!

0
701

DEVETI VINKOVAČKI TRIATLON 2022.

U nedjelju 28. kolovoza na vinkovačkom jezeru Banja održan je deveti Vinkovački triatlon koji je sadržavao 400 metara plivanja 20 kilometara vožnje biciklom i 5 kilometara trčanja. Na vinkovačkom triatlonu nastupilo je 113 natjecateljica i natjecatelja i pedesetak djece u dječjim utrkama.

U glavnom utrci prvo mjesto u muškoj konkurenciji pripalo je Filipu Mičiću iz Mohova koji je zadanu dionicu istrčao za 1:01.23. Drugoplasirani je Nikola Božić, član Triatlon kluba Vinkovci doke je treće mjesto pripalo  Goranu Tomaiću, članu Šahovskoga kluba Radnik iz Velimirovca.

U ženskoj konkurenciji još jedna titula pobjednice pripala je Đakovčanki Sonji Sabo koja je ostvarila rezultat 1:04.41. Iza nje u cilj je stigla Marina Vučevilović, a trećeplasirana je Valerija Šimić.

Đakovčanka Sonja Sabo komentirala je svoj nastup u Vinkovcima: Meni je najteže bilo trčanje, bilo je izrazito vruće i to nam je dosta otežavalo, no dobro je prošlo. Treniram kada mogu u slobodno vrijeme. Meni sada slijedi penjačka sezona, ja sam više u tome, a ovo odradim vikendom.“

Posebna nagrada dodijeljena je najstarijem sudioniku, a to je đakovački rekreativac Damir Schleiss koji je jedini sudionik svih devet dosadašnjih vinkovačkih triatlona. Ovaj 61-godišnji rekreativac obećava da će sudjelovati i na jubilarnom desetom vinkovačkom triatlonu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here