Ela Đelatović druga na sedam kilometara!

0
1063

SUNSET RUN OSIJEK 2022.

U subotu  20. kolovoza u Osijeku je održano natjecanje Sunset Run Osijek 2022. Organizator natjecanja RUN4FUN iz Osijeka osmislio je dionicu kružnoga oblika koja spaja tri osječka mosta, a dionica se cijelom dužinom proteže obalom rijeke Drave. Na natjecanje se prijavilo 295 natjecateljica i natjecatelja iz ukupno deset europskih zemalja (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Kina, Njemačka, Mađarska, Poljska, Srbija, Ukrajina), a natjecanje je održano u tri discipline: na 7, 14 i 21 kilometar.

U dvije discipline (7 i 14 kilometara) nastupili su i članovi Atletskoga kluba „SLA Ante Perić“ pod vodstvom trenera Zvonka Karolija.

Ela Đelatović nastupila je u utrci na sedam kilometara i osvojila je drugo mjesto s vremenom 30 minuta i 47 sekundi. Ispred nje bila je Katarina Vukančić, članica Adidas Runnjers Zagreb koja je dionicu istrčala za 29 minuta i 9 sekundi.

U utrci na 14 kilometara nastupala su dva đakovačka natjecatelja. Stipo Đelatović istrčao je dionicu za 56 minuta i 50 sekundi čime je zauzeo ukupno četvrto mjesto, a u konkurenciji natjecatelja od 47 do 56 godina zauzeo je prvo mjesto.

Dubravko Aladić ukupno je osvojio deveto mjesto s vremenom 1 sat, jedna minuta i 24 sekunde. S obzirom da su organizatori nagrađivali i po dobnim skupinama, Aladić je u kategoriji od 27 do 36 godina osvojio prvo mjesto.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here