Pobjednički pehar ostaje u Đakovu!

0
1338

I ĐAKOVAČKI BOĆARI NA „ĐAKOVAČKOM LJETU“

Već tradicionalno Boćarski klub Đakovo svake godine sudjeluje u obilježavanju Đakovačkoga ljeta, gradske manifestacije koja se događa u srpnju i kolovozu mjesecu. Upravo je ovaj turnir i jedan od završnih nastupa đakovačkih boćara pred početak natjecanja u Drugoj županijskoj boćarskoj ligi.

Ovogodišnji turnir održan je u subotu 20. kolovoza, a na njemu su, uz dvije momčadi Đakova, sudjelovali i boćari Tihaljine iz Osijeka i Veteran iz Vuke, Dragovoljac Bosutsko i Boćarski klub Vid.

Đakovčani nisu bili nimalo gostoljubivi, dakako, u sportskom smislu jer su osvojili prva dva mjesta, treće je pripalo osječkoj Tihaljini, a četvrti su natjecanje završili boćari Vuke.

Prvo mjesto osvojila je momčad Đakovo I koja je igrala u sastavu: Jozo Glavurdić, Anđelko Kuić, Ivan Logara i Slavko Perak). Na drugom mjestu završila je druga momčad Đakova. Za njih su igrali: Stjepan Bischof, Dalibor Zrinušić, Robert Klemen i Milan Budić).

                                                BK Đakovo 2

U disciplini bližanje bulina pobjednički pehar osvojio je Gabrijel Budišić (BK Dragovoljac Bosutsko), a u izbijanju bulina najbolji je bo Zvonko Kundid (BK Tihaljina).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here