Josipovčani dobro parirali u prvom poluvremenu!

0
1968

JOSIPOVČANI ODIGRALI DRUGU PRIPREMNU UTAKMICU

OMLADINAC (J) – VARDARAC 1:5 (1:2)

Nogometaši Omladinca u nedjelju su na svom igralištu ugostili prošlogodišnjega prvaka Prve županijske nogometne lige Vardarac. Gosti će od ove sezone nastupiti u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci, a prema viđenome, momčad je znatno ojačana s nekoliko kvalitetnih igrača iz viših rangova. Prisjetimo se samo da su Josipovčani u proljetnom dijelu prvenstva, na svom terenu, slavili protiv Vardarca.

Josipovčani su odigrali dobro prvo poluvrijeme u kojemu su ravnopravno parirali gostima. Ipak, gosti su golovima Mislava Bagarića i Luke Babića poveli 2:0, ali do odlaska na odmor Josipovčani su golom Janika Kukučke smanjili rezultat na 1:2. To je ujedno bio i rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice gosti su dominirali terenom i s tri pogotka riješili pitanje pobjednika. Strijelci za Vardarac u nastavku utakmice bili su Marko Novoselić i Mato Grgić. Peti pogodak je bio autogol.

Trener Omladinca Igor Smoljo komentirao je utakmicu: „Znali smo da je Vardarac izuzetno jak protivnik i da će biti teško zaustaviti njihove napadače. Međutim, zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu gdje smo u pojedinim trenucima bili ravnopravan protivnik. U nastavku utakmice fizički smo pali, gosti su jednostavno bili bolji i zasluženo došli do pobjede. Mislim da je ovo, bez obzira na visok poraz, bila jako dobra provjera jer vidimo da moramo još poraditi na fizičkoj pripremi“, zaključio je josipovački trener.

Omladinac (J) nastupio je u sljedećem sastavu: Kuric, Brkić, Goran Kristek, Tomo Kanisek, Dorijan Hulak, Josip Hulak, Alen Stuhli, Janik Kukučka, Igor Pastva, Zlatko Kvasnovski, Igor Stuhli. (Još su igrali: Brandis, Tomašek, Josip Vavra, Zvonimir Kocur, Šlegl, Prevoznik). Trener: Igor Smoljo.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here