Lena Drmić stigla do četvrtfinala makarskoga turnira!

0
2012

TENISKI MEMORIJAL „IVAN PANDŽIĆ“ DO 12 GODINA

Protekli vikend Makarska je bila domaćini teniskoga Memorijalnoga turnira „Ivan Pandžić“ koji je okupio pedesetak natjecatelja do 12 godina. Na turniru je nastupala i mlada đakovačka tenisačica Lena Drmić koja je na kraju stigla do četvrtfinala.

U kvalifikacijskoj skupini G mlada je Đakovčanka ostvarila dvije pobjede (Gabriela Šumelj – Makarska 4:1; 4:0 i Vanessa Buljat – ITEAM 4:1; 4:0) i jedan poraz (Vasylyna Balat – Stobreč 3:4; 3:4).

U glavnom turniru nastupile su 32 igračice. Lena Drmić u prvom se kolu ponovo susrela s Vasylynom Balat, ali ju je ovaj puta dobila sa 4:2 i 4:0. U četvrtfinalu je Đakovčanka poražena od treće nositeljice Amber Marije Kažinić (Top Spin) rezultatom 4:2 i 4:2.

Ovo je još jedan jaki turnir koji je Leni Drmić pomogao u stjecanju potrebnoga iskustva. Na ovakve turnire dolaze najbolje hrvatske tenisačice u svome uzrastu i ono što je vidljivo da Lena s njima igra ravnopravno. Samo joj nedostaje još malo iskustva i vjere u sebe da bi došla do samoga kraja. Ali, ona vrijedno trenira i siguran sam da je pred njom lijepa teniska budućnost, rekao je njen trener Mario Beljan.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here