Torpedo uvjerljiv u Budrovcima!

0
1364

KUŠEVČANI STIGLI DO PRVE POBJEDE  PRIPREMAMA

SLAVONIJA (B) – TORPEDO 0:3 (0:2)

Budrovci – Igralište Budrovci. Gledatelja: 100. Strijelci: 0:1 Josip Čuić (19.), 0:2 Cicvarić (26.), 0:3 Antinac (85.).

SLAVONIJA (B): Štangl, Josip Sito, Šimo Zetović, Verhas, Marin Kolić, Ivan Kladarić, Valentin Sito, Antunović, Karlo Sito, Stipo Markić, Josip Zetović.

TORPEDO: Vinković, Barišić, Lovaković, Matej Čuić, Cicvarić, Branimir Ivanda, Gudelj, Radoš, Vitman, Antinac, Josip Čuić. (Još su igrali: Čengić, Crnojević, Butor). Trener: Mario Barišić.

Nakon pomalo neočekivanoga poraza u prvom pripremnoj utakmici u Širokom Polju (1:2), nogometaši Torpeda  u subotu su 30. srpnja gostovali u Budrovcima gdje su upisali pobjedu 3:0. Kuševčani su od samoga početka diktirali ritam utakmice i već u prvih pola sata došli u vodstvo 2:0. U 19. minuti Josip Čuić doveo je svoju momčad u vodstvo da bi u 26. Marin Cicvarić povećao rezultat na 2:0.

U nastavku utakmice ritam igre je splasnuo tako da do same završnice nije bilo promjene rezultata. U 85. minuti Josip Antinac postiže treći pogodak za Torpedo i tako zaključuje utakmicu za uvjerljivu pobjedu kuševačke momčadi.

Ovo je bila generalna proba za obje momčadi pred memorijalne turnire koje organiziraju i Slavonija i Torpedo. Podsjetimo, Slavonija već četvrtu godinu organizira Memorijalni turnir „Igor Kedačić“ na kojemu ove godine prvoga dana (petak, 5. kolovoza) igraju: Ratar – Dračice (17:00) i Slavonija – Velebit. Utakmice za treće i prvo mjesto igraju se subotu 6. kolovoza.

Torpedo će svoj turnir preimenovati u Memorijalni turnir u spomen svim igračima i članovima luba koji više nisu s nama. Turnir će se igrati tri dana: prvoga dana (četvrtak 4. kolovoza, 19:00 sati) igrat će Torpedo i Zrinski iz Jurjevca. Drugoga dana (petak, 5. kolovoza) sastaju se Đakovo Croatia i Cibalia, a u subotu 6. kolovoza predviđene su utakmice za treće mjesto (17:00 sati) i prvo (19:00 sati).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here