Tomislav penalima izbacio drugoligaša iz Jurjevca!

0
2118
  1. MEMORIALNI TURNIR „TOMISLAV BUHAČ“

Nakon što su nogometaši Đakovo Croatije u prvoj utakmici turnira izbacili drugoligaša Marsoniju iz Slavonskoga Broda (7:6 nakon izvođenja kaznenih udaraca) isto to su učinili i domaćini Tomislav iz Donjih Andrijevaca protiv drugoligaša Zrinskoga iz Jurjevca. Razlika je samo u tome što je druga utakmica završila rezultatom 1:1. Tako će se pomalo neočekivano (barem prema stupnju natjecanja) u sutrašnjem finalu naći domaćin Tomislav i Đakovo Croatia, a o trećem mjestu odlučivat će drugoligaši Marsonia i Zrinski.

TOMISLAV (D. ANDRIJEVCI) – ZRINSKI (J) 5:2 (1:1;1:0)

Donji Andrijevci – Igralište Tomislav Buhač. Gledatelja: 300. Sudac: Mario Rosandić. Pomoćnici: Dominik Brekalo i Luka Velić. Strijelci: 0:1 Rubene (5.), 1:1 Tomislav Bliznac (62.).

TOMISLAV: Jagnjić, Matijević, Tolić, Žderić, Kvesić, Bešlić, Tunuković, Kokanović, Zmaić, Bliznac, Galović. (Još su igrali: Buholc, Savić, Vesić, Jelić, Đaković, Bukatko). Trener: Ivan Pavković.

ZRINSKI (J): Stanić, Ulm, Matković, Moises, Vrdoljak, Ljulj, Miletić, Raguž, Pejić, Rubene, Tadić. (Još su igrali: Marcić, Hajnal, Maganjić, Salapić, Anić, Dos Santos, Majdić, Kovačević, Plehan, Prnjak, Lozić). Trener: Josip Milardović.

 

                      I oni poraženi akon jedanaesteraca – NK Zrinski J

I drugi drugoligaš na andrijevačkom turniru poskliznuo se nakon izvođenja jedanaesteraca. Doduše, na samom početku Jurjevčani su poveli 1:0 i činilo se da će lagano doći do pobjede. U petoj minuti strijelac za gostujuće vodstvo bio je Eugenio Rubene, nova akvizicija Zrinskoga. Međutim, domaćini su skupili glavu i do odmora sačuvali svoju mrežu, u pojedinim trenucima bili su i ravnopravna momčad. To ne čudi jer ne treba zaboraviti da Tomislav u momčadi ima nekoliko igrača koji su igrali i višim rangovima (Bešlić, Jelić…), ali isto tako da su u nešto boljoj formi s obzirom da su nedavno igrali kvalifikacije za ulazak u Treću hrvatsku nogometnu ligu Istok (poraženi od Borca iz Kneževih Vinograda). U nastavku utakmice domaćini su krenuli na sve ili ništa, u 62. minuti golom Tomislava Bliznaca poravnali su rezultat na 1:1 što je bio i konačni rezultat utakmice.

                                   I drugi drugoligaš poražen – NK Zrinski J

U izvođenju kaznenih udaraca Andrijevčani su bili uspješniji te su na kraju zasluženo ušli u finale. U nedjeljnoj borbi za treće mjesto (18:00) sastaju se Marsonia i Zrinski, a u 20:00 sati za pobjednički pehar 12. turnira igrat će domaćin Tomislav i Đakovo Croatia.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here