Jurjevčani remizirali protiv novoga (staroga) trećeligaša!

0
2081

ZRINSKI ODGIRAO DRUGU PRIPREMNU UTAKMICU U VALPOVU

VALPOVKA – ZRINSKI (J) 0:0

I Valpovčani i Jurječvani s pripremama su krenuli 11. srpnja i jučer su (srijeda 20. srpnja) odigrali su pripremnu utakmicu u Sportskom parku Valpovo. Valpovčani su se, nakon jedne sezone u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci, vratili u Treću hrvatsku nogometnu ligu Istok, a Jurjevčanima je ovo druga pripremna utakmica za njihov premijerni nastup u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Nakon poraza u Vinkovcima (Cibalia 0:3) Jurjevčani nisu uspjeli svladati valpovačkoga trećečigaša, ali nisu uspjeli postići pogodak nakon 180 minuta igre. Doduše, početak je priprema i  jurjevska momčad doživjela je mnoge igračke promjene tako da će biti potrebno još dosta treninga i utakmica kako bi došli u optimalnu formu.

Trener Zrinskoga Josip Milardović zadovoljan je pristupom i trkačkim dijelom, ali svakako da nije zadovoljan rezultatom kao i učinkom pojedinih igrača koji bi Jurjevčanima trebali biti pojačanja, Jurjevski trener na teren je izveo dvije momčadi, ali bez nekoliko igrača (Tadić, Horvat, Matković, Pejić).

Zrinski će sljedeću provjeru imati u subotu kada ne na programu susret protiv prvoligaša SK-a iz Bijeloga Brda, a u nedjelju je utakmica protiv juniora Osijeka.

Zrinski je protiv Valpovke nastupio u sljedećem sastavu (prvo  poluvrijeme): Stanić, Đordan, Majdiš, Nikita, Salapić, Anić, Eling, Moises, Lukas, Ilias, Rakić). (Drugo poluvrijeme): Narcić, Raguž, Prnjak, Miletić, Ulm, Maganjić, Gotovac, Kovačević, Ljulj, Vrdoljak, Santos). Trener: Josip Milardović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here