U Piškorevcima se stvara nova priča!

0
2866

I RATAR KRENUO S PRIPEMAMA

Nogomtaši Ratara prošle su sezone doista „krvari“ jer tek 14. mjesto nije im osiguravalo opstanak u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Međutim, inicijativom županijskoga HNS-a da Međužupanijska nogometna liga Osijek – Vinkovci i ove godine broji 18 klubova spasila je Piškorevčane ispadanja u niži rang.

Tu činjenicu iskoristili su ljudi u Piškorevcima, skupili glave i, prema svemu sudeći, skupili glave i odlučili stvoriti još bolje natjecateljske uvjete. Prvi potez bio je dovođenje mladoga, ambicioznoga trenera Ivana Denića koji je pet godina uspješno vodio satničku Mladost. Dolaskom trenera krenulo je s dovođenjem igrača. „Žutim“ redovima pristupili su: Marin Stanušić (Dinamo Tomašanci), Ilija Beljan (Torpedo), Stjepan Šarić (Šokadija Stari Mikanovci), Ivan Novoselić (Mladost Đakovačka Satnica), Marin Šekerija, Dino Burazin (Sloga Vrpolje), Filip Denić (Mladost Đakovačka Satnica). Trenutno u klubu, zbog privatnih obveza, neće biti Josipa Brlošića. No, s obzirom da prijelazni rok traje do 31. kolovoza, vjerojatno će biti još promjena.

Poznat je i raspored pripremnih utakmica koji će „žuti“ odigrati do početka prvenstva. Prva provjera zakazana je za 24. srpnja protiv Slavonije iz Budrovaca. Nakon toga, 30. srpnja slijedi utakmica protiv Slavonca iz Starih Perkovaca, a 5. i 6. kolovoza Piškorevčani tradicionalno nastupaju na Memorijalnom turniru „Igor Kedačić“ u Budrovcima. Posljednja pripremna utakmica zakazana je za 15. kolovoza kada će Ratar igrati protiv Hajduka iz Širokoga Polja. „Generalku“ bi Piškorevčani trebali imati 21. kolovoza kada je predviđeno kolo Kupa Nogometnog središta Đakovo.

 

Trener Ivan Denić u ponedjeljak 18. srpnja odradio je prozivku i prvi trening s novom momčadi. O dolasku u Ratar i osnovni cilj novi trener je poručio:

Da neće biti lagano, odnosno da je pred momčadi puno posla kako bi došli do stabilnoga člana Prve županijske nogometne lige, potvrdio je Ivan Denić:

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here