Hajduk istaknuo kandidaturu za sam vrh!

0
2280

HAJDUK IZ ŠIROKOGA POLJA OTVORIO SEZONU

Jako prometno bilo je ovoga ljeta u prijelaznom roku koji, doduše, još uvijek traje i moguća su još uvijek pojačanja. Ali, u Hajduku iz Širokoga Polja poručuju da su napravili odličan posao i složili momčad koja će konkurirati za sami vrh Druge županijske nogometne lige. „To je naša obveza s obzirom na tradiciju i reputaciju kluba. Prije dvije godine bili smo prvaci lige i, nažalost, nismo u kvalifikacijama uspjeli ući u Prvu županijsku ligu. Taj kvalifikacijski poraz doveo je do ostavke tadašnje uprave pa smo morali na brzinu složiti novu upravu koja je praktički ostala bez cijele momčadi. Prošlu smo se godinu mučili, tražili afirmaciju mladih igrača što je dovelo do toga da smo prvenstvo završili na devetom mjestu. Tada smo se dogovorili da klub mora biti u vrhu i stoga smo se ove godine odlučili pojačati na nekoliko pozicija kako bismo bili konkurentni momčadima s vrha tablice, rekao nam je predsjednik kluba Ivan Ivić.

A da je ambicija velika potvrđuju i igrači koji su ovoga ljeta stigli u klub. Svakako da su najveća pojačanja bratići Ivić – Domagoj i Ljuban koji su protekle dvije godine bili standardni članovi đakovačkoga trećeligaša. Veliko pojačanje je i Marin Bikić koji je nekoliko godina nastupao u Mladosti iz Đakovačke Satnice. Još jedan Ivić postao je član Hajduka. Riječ je o Anđelu Iviću koji će ove jeseni nositi dres s brojem 6. Naravno, uprava kluba riješila je i pitanje trenera. Na klupu će ponovo sjesti Pero Duspara koji je u nekoliko navrata već obnašao dužnost trenera.

Nogometaši Hajduka odigrat će nekoliko pripremnih utakmica, a kruna će biti tradicionalni memorijalni turnir. Od ove godine turnir će biti posvećen Jozi i Peri Jankoviću.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here