Prva provjera u Velikoj Kopanici!

0
1976

POZNAT RASPORED PRIPREMNIH UTAKMICA ĐAKOVO CROATIJE

Drugi je dan priprema đakovačkoga trečeligaša. Pod vodstvom Igora Budiše, osječkoga trenera koji zajedno sa svojim pomoćnicima Stjepanom Boškovićem i Tomislavom Pušeljićem vježba 18 nogometaša. Iako je početak priprema već sada je poznat i raspored pripremnih utakmica koje će Đakovčani odigrati do početka prvenstva. Plenum klubova Treće hrvatske nogometne lige Istok održat će se 20. srpnja kada će biti poznat i raspored natjecanja. Zasada se zna da će liga brojiti 16 klubova. Iz lige su u viši rang otišli (Vukovar – prva liga; Zrinski Jurjevac, Belišće i Marsonia – druga liga), ligu je kao posljednja momčad napustio Slavonac iz Bukovlja. Novi članovi Treće HNL Istok postali su prvaci Međužupanijskih liga ( Svačić iz Starog Slatinika (Slavonski Brod – Požega), Valpovka (Osijek – Vinkovci) i Borac iz Kneževih Vinograda koji je trećeligaški status ostvario kroz kvalifikacije (pobjeda protiv Tomislava iz Donjih Andrijevaca).

Prvi nastup Đakovo Croatia imat će 22. srpnja (petak) u Velikoj Kopanici gdje ih očekuje domaća Posavina. Dan kasnije (23. srpnja) slijedi utakmica protiv Papuka iz Orahovice. Tjedan dana kasnije (30. i 31. srpnja) Tomislav iz Donjih Andrijevaca domaćin je 12. Memorijalnog turnira Tomislav Buhač na kojemu uz domaćine, članove Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod – Požega, nastupaju i Đakovo Croatia, Zrinski iz Jurjevca i Marsonia.

Još jedan tradicionalni memorijalni turnir očekuje đakovačke nogometaše. Od 4. do 6. kolovoza u Kuševcu se igra memorijalni turnir koji je od ove godine posvećen u spomen svim igračima i članovima kluba koji više nisu s nama. Ovo će vjerojatno biti i najjači pripremni turnir u Slavoniji i Baranji jer će okupiti prvoligaša Cibaliju iz Vinkovaca, drugoligaša Zrinski iz Jurjevca, trećeligaša Đakovo Croatiju i domaćina Topredo.

Na dva turnira sudjelovat će juniori Đakovo Croatije koje vodi  trener Igor Toth. Tradicionalno 5. i 6. kolovoza turnir je u Gašincima, a 11. i 12. kolovoza u Osijeku se igra Memorijalni turnir „Vlado Liović“.

Generalku će Đakovčani odigrati 13. kolovoza kada će na svom stadionu ugostiti momčad Belišća.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here