Đakovačkim atletičarima 15 medalja!

0
786

DEVETI TRADICIONALNI TRIATLON „BOROVIK 2022.“

Triatlon na Boroviku postao je neizostavni sportski događaj koji u okviru Đakovačkih vezova privlači mnoštvo natjecateljki i natjecatelja koji se svake godine okušaju u ovoj zahtjevnoj disciplini. U posljednjih nekoliko godina organizatori su obogatili program i nastupom djece koja trče dionice od 200, 300 i 600 metara. Iz godine u godinu, broj dječjih sudionika sve je veći, a tome treba posebno zahvaliti članicama i članovima Atletskoga kluba „SLA Ante Perić“ koji su i ove godine ostvarili odlične rezultate. Tako su i ove subote (2. srpnja) s početkom u 9:00 sati dječaci i djevojčice nastupali u dječjim utrkama. Članovi đakovačkoga atletskoga kluba ukupno su osvojili 15 medalja.

U predškolskom uzrastu u utrci na 200 metara prvo mjesto osvojila je Karla Matić. I u muškoj i ženskoj konkurenciji prvih i drugih razreda osnovne škole pobjede su pripale đakovačkim atletičarima. U ženskoj konkurenciji prvo  mjesto osvojila je Ema Rajčić, a u muškoj Andrej Lokmić. Leonarda Drmić osvojila je drugo, a Vita Gajski treće mjesto.

U utrci na 300 metara za treće i četvrte razrede najviše uspjeha imala je Mia Rajčić koja je prva stigla u cilj, Petra Vidić bila je druga, a Elena Matić i Luka Lovrić u cilj su strigli kao treći.

Učenice i učenici petih i šestih razreda trčali su 400 metara. Luna Matić u ženskoj i Antonio Đikić u muškoj konkurenciji osvojili su prva mjesta dok je Lovri Đumiću pripalo treće mjesto.

Veliki klupski dvoboj vodile su dvije odlične natjecateljice u utrci na 600 metara za učenice sedmih i osmih razreda. Prva je u cilj stigla Ela Đelatović, a drugo mjesto pripalo je Sari Zrinušić. Iva Čajkovac osvojila je treće mjesto.

Osim nagrađenih medaljama, u utrkama na Boroviku sudjelovali su i: Bruno Begović, Oskar Schleis, Lucija Grubeša, Karlo Habada, Lana Đelatović, Elena Ljubičić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here