Igor Toth više nije trener seniora Đakovo Croatije!

0
1394

PROMJENA NA SENIORSKOJ KLUPI ĐAKOVO CROATIJE

Očito da je kraj netom završenoga prvenstva donio niz nedaća u redovima Đakovo Croatije ponajprije u kadrovskom smislu. Već smo objavili da su klub napustili: Karlo Ljulj (Zrinski), Domagoj i Ljuban Ivić (Hajduk Široko Polje), Ivan Barišić (Mladost Đakovačka Satnica), Mislav Dogan (Marsonia), a najnoviji je odlazak Lovre Pedića koji se priključio Belišću. Hoće li to biti sve što se tiče odlazaka teško je reći, ali najnovija vijest govori i o odlasku trenera Igora Totha koji nakon samo jedne sezone napušta klupu đakovačkoga kluba.

Toth: Kada bih mogao preskočiti ovu 2022. godinu!

No, prema službenom klupskom priopćenju Igor Toth i dalje ostaje u klubu, a u dogovoru s upravom bit će definiran njegov status u omladinskoj školi. O novonastaloj situaciji upitali smo samoga Totha:

– Ovu godinu želio bih, zajedno s mojom obitelji, jednostavno prespavati ili kada bi se mogla preskočiti. Ne samo u nogometnom smislu već i u obiteljskom jer posljedice naše tragedije ozbiljno su nas uzdrmale. Osim toga, dosada sam neprekinuto vodio više od 450 seniorskih utakmica što u Čepinu što u Đakovo Croatiji i mislim da sam zaslužio mali odmor od svakodnevnih napornih treninga i stresova tijekom utakmica. Odlučio sam se odmoriti i u dogovoru s klubom ostati raditi u omladinskom pogonu. O tome što ću raditi još nismo u cijelosti donijeli odluku, ali za to još ima vremena. Vjerujete, potreban mi je odmor jer se osjećam kao iscijeđena krpa. U ovom trenutku meni i mojoj obitelji najpotrebniji je mir kako bismo prihvatili neumitne životne događaje i kako bismo se znali s njima nositi. Nogomet je, po prvi puta u mojem životu, stavljen u drugi plan. No, vratit ću se nogometu kada to budem osjetio i fizički, ali još više psihički, zaključio je dojučerašnji trener seniora Đakovo Croatije Igor Toth.

O novom treneru seniora uprava kluba odlučit će u sljedećih nekoliko dana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here