Radniku pobjednički pehar, najbolji igrač Ante Jelenić, strijelac Mario Vuksanović, golman Luka Žmegač!

0
397

NOGOMETNI TURNIR OPĆINE SEMELJCI

U nedjelju 19. lipnja Nogometni klub Radnik iz Vrbice bio je domaćin tradicionalnoga Nogometnoga turnira Općine Semeljci koji svake godine, na kraju natjecateljske sezone, okupi sve klubove s područja Općine. Tako su u Vrbici nastupili: domaćin Radnik, Polet iz Semeljaca, Naprijed iz Mrzovića i Sloga iz Koritne. Ovim turnirom i službeno je zaključena nogometna sezona 2021./2022. u Općini Semeljci.

PRVA UTAKMICA

RADNIK – SLOGA 2:0

U borbenoj utakmici domaćini su bili bolji i golovima Ante Jelenića i Marka Čapalije došli do pobjede 2:0.

POLET – NAPRIJED 2:1

Semeljčani su teže od očekivanoga došli do pobjede. Naime, Mrzovićani su golom Klapirića došli u vodstvo da bi, nakon toga, Semeljčani krenuli na sve ili ništa. Takav pristup im se isplatio jer su golovima Maria Vuksanovića preokrenuli rezultat u svoju korist i pobijedili rezultatom 2:1.

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

SLOGA – NAPRIJED 5:4 (1:1)

U utakmici za treće mjesto bolje su krenuli Korićani  koji su poveli 1:0. Oni su minimalno vodstvo uspjeli sačuvati do samoga kraja utakmice kada je glavni sudac Mato Ivkić dosudio kazneni udarac za momčad Naprijeda. Vidinović je udarcem s bijele točke poravnao rezultat na 1:1. U izvođenju kaznenih udaraca bolji su bili Mrzovićani kojima je pripala nagrada za treće mjesto.

UTAKMICA ZA PRVO MJESTO

RADNIK – POLET 5:2

Iako je sezona već završila i većina igrača je bila na odmoru, ali obje su momčadi pokazale odličan nogomet. Vrbičani su svoje protivnike „šokirali“ i već u prvih 15 minuta poveli 3:0. Dvostruki strijelac bio je Marković, a jednom se u listu strijelaca upisao Ante Jelinić. Ipak, do odlaska na odmor Mario Vuksanović smanjuje rezultat na 1:3 i tako potvrđuje da nije još sve gotovo. Ipak, Marijan Marković, najbolji igrač utakmice postiže svoj treći pogodak za domaće vodstvo 4:1 i time rješava pitanje pobjednika. Semeljčani iz kaznenoga udaraca (Mario Vuksanović) smanjuju rezultat na 2:4, a konačnih 5:2 postavio je Mateo Vranješević.

Kako to i priliči turniru, dodijeljene su i pojedinačne nagrade. Najbolji golman je Luka Žmegač (Naprijed), najbolji strijelac Mario Vuksanović (Polet), a najbolji igrač Ante Jelenić (Radnik).

Nagrade momčadima kao i pojedincima uručio je načelnik Općine Semeljci Grgo Lončarević.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here