Mladi Đakovčani pružili solidan otpor lideru!

0
1207

PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

  1. KOLO

BJELOVAR – ĐAKOVO    31:25 (17:13)

Bjelovar – Dvorana Europskih prvaka. Gledatelja: 200. Suci: Tin Durešek (Zagreb) i Matej Pavlović (Varaždin).

BJELOVAR: Karabatić, Beljan 3, Grbavac, Taras, Fiala 1, Repušić 3, Obradović 2, Grganić, Vidović 3, Šimunović, Tot 4, Lulić 1, Grizelj 1, Koncul 4, Jurišić 5, Kljajić 4. Trener: Hrvoje Privšek.

ĐAKOVO: Ostajmer, Božičević 1, Perković, Šimić 5, Goluža 4, Klepo 2, Orlović, Ćurić 9, Novoselović 4, Kapetan, Damjanić. Trener: Domagoj Perlić.

Vodeća momčad lige protiv prepolovljenih Đakovčana upisala je očekivanu pobjedu, ali se mladi Đakovčani nisu osramotili. U Bjelovar je momčad Domagoja Perlića došla bez kažnjenoga Lasića (protiv Medveščaka dobio plavi karton), ozlijeđenih Poplašena, Bradarića i Kostića. Dapače, odigrali su solidnu utakmicu u kojoj su igrali koliko su u ovom trenutku mogli. Bjelovarci su poveli 5:1 i stalno su održavali prednost, a gosti su igrali svoju igru koja ih je održavala na pristojnom rezultatu. Na odmor su domaćini otišli s vodstvom 17:13. U đakovačkim redovima solidnu napadačku rolu ostvarili su Renato Ćurić sa četiri pogotka, tri su dodali Stjepan Šimić i Dario Novoselović.

U nastavku susreta, domaćini su rutinski čuvali svoju prednost i na kraju upisali pobjedu od šest golova.

U domaćim redovima najbolji strijelac Filip Jurišić s pet golova, tri igrača postigla su četiri (Denis Tot, Ivan Koncul i Tomislav Kljajić).

Kod Đakovčana Renato Ćurić devet, Stjepan Šimić pet, po četiri Mario Goluža i Dario Novoselović.

Đakovčani i dalje ostaju pretposljednji sa šest bodova, a u sljedećem 22. kolu očekuje ih domaća utakmica protiv Ivanića.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here