Đakovačkim atletičarima šest medalja!

0
424

KRUG ZA JUG

U subotu 4. lipnja.2022. u Osijeku održano je natjecanje KRUG ZA JUG. Organizatori ovoga natjecanja bili su: Gradska četvrt Jug 2, Atletski klub Slavonija Žito i Sportski klub Zračne luke Osijek. Na natjecanju, pod vodstvom trenera Zvonka Karolija,  nastupili su i članovi Atletskoga kluba „SLA Ante Perić) Đakovo koji su osvojili šest medalja.

Glavna utrka na 5 kilometara sudjelovalo je 64 natjecatelja, a prvo mjesto pripalo je Roku Horaku (Udruga Zdravko Trčanje) s rezultatom 16 minuta i 43 sekunde.

U ženskoj konkurenciji pobjednica je Marija Vrajić (Ak Maksimir) s vremenom 18 minuta i 8 sekundi. Drugoplasirana je Mirna Jakšić (AK „SLA Ante Perić“ Đakovo) s vremenom 18 minuta i 56 sekundi. Odmah do nje još su dvije članice đakovačkoga atletskoga kluba: treće mjesto pripalo je Eli Đelatović (19:06). a četvrta je Sara Zrinušić (19:56).

Utrke su održane i za najmlađe natjecatelje – učenike nižih razreda osnovne škole:

Ema Rajčić osvojila je prvo mjesto u utrci na 300 metara za učenice prvih i drugih razreda. Zlatna medalja pripala je i Luki Lovriću u utrci na 400 metara učenika trećih i četvrtih razreda. Drugo mjesto na 300 metara (prvi i drugi razredi) pripalo je Bruni Begoviću, Elena Matić stigla je u cilj kao treća na 400  metara u kategoriji trećih i četvrtih razreda. Četvrto mjesto osvojila je Mia Rajčić na 400  metara (treći i četvrti razredi).

U svojoj drugoj natjecateljskoj utrci Oskar Schleis osvojio je deseto mjesto (300 metara – prvi i drugi razredi).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here