Nikola Marjanović pokvario Trnavčanima računicu!

0
849

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

DINAMO (TR) – JEDINSTVO 3:3 (1:0)

Trnava – Igralište Kratine. Gledatelja: 100. Sudac: Mario Vuković (Đakovo). Pomoćnici: Davor Baronji (Osijek) i Željko Carević (Đurđanci). Strijelci: 1:0 Holbik (22.), 1:1 Marjanović (60.), 1:2 Marjanović (64.), 2:2 Željko Čečura (73.), 3:2 Svilanović (77.), 3:3 Marjanović (86.).

DINAMO (TR): Kovačić, Nikolić, Francem, Jezidžić, Svilanović, Katelenić, Željko Čečura, Vuković, Holbik, Bikić, Stipić (66. Kreković).

JEDINSTVO: Barić, Ivan Drenjanac, Dalibor Paradžik (78. Sušac), Ivo Drenjanac, Marjanović, Antonio Paradžik, Drlić (89. Kelić), Perković, Vočanec, Kučinac, Tribuljak.

Pomalo čudnu utakmicu odigrali su Trnavčani i Forkuševčani. Doduše, bila je to lijepa utakmica, sa šest pogodaka, neizvjesna s rezultatskim preokretima. Ali, domaćinima su bodovi bili značajniji jer ako žele četvrto ili peto mjesto morali su pobijediti. Tim više što su gosti došli bez rezultatskoga imperativa, pomireni da će zauzeti pretposljednje mjesto na tablici i s nestrpljenjem čekati rasplet viših liga kako bi doznali hoće li ostati u ligi ili će morati u niži rang.

Sve je počelo po željama domaćina. U 22. minuti Josip Holbik svoju momčad dovodi u vodstvo 1:0 i tada se činilo da će bodovi ostati u Trnavi. Do odlaska na odmor rezultat se nije mijenjao.

U nastavku utakmice domaćini su imali laganu terensku premoć, veći posjed lopte i bilo je pitanje kada će povećati svoju prednost. Međutim, gosti u 60. minuti golom Nikole Marjanović poravnavaju rezultat na 1:1 da bi samo četiri minute isti igrač doveo goste u vodstvo 2:1. Punih desetak minuta trebalo je domaćinima da se oporave od šoka, a u 73. Željko Čečura popravlja stvar za domaću momčad. Golom vraća rezultat u egal. Domaćini su koš žešće pritisnuli gostujuću obranu, a u 77. Matej Svilanović dovodi domaćine u vodstvo 3:2. I tada se činilo da je sve na svome mjestu. Ali, s time se nije složio najbolji igrač susreta Nikola Marjanović koji u 86. postiže svoj treći pogodak za poravnanje rezultata na 3:3. U posljednjih nekoliko minuta domaćini su sve bacili u napada, ali forkuševačka obrana sačuvala je svoju mrežu i tako domaćinima pokvarila računicu. Umjesto već upisana tri boda Trnavčani se moraju zadovoljiti sa samo jednim.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here