Ani Išasegi tri bronce, Karla Lasić četvrta, Tamara Lasić peta!

0
1057

MEĐUNARODNI PLIVAČKI MITING „SOVA KUP 2022.“

U subotu 21. svibnja u organizaciji Vinkovačkoga plivačkoga kluba održan je tradicionalni plivački miting „Sova Kup 2022.“ na kojemu je sudjelovalo 199 plivačica i plivača iz 10 klubova iz Hrvatske i Srbije.  Na vinkovačkom natjecanju sudjelovali su i članovi Plivačkoga kluba Đakovo: u muškoj konkurenciji Gabrijel Matijašević i Matija Jurjević, a u ženskoj: Tamara i Karla Lasić, Helena Nikolić, Lora Klemen i Ana Išasegi.

Najbolji nastup đakovačkoga plivačkoga kluba ostvarila je Ana Išasegi (kategorija B) koja je u tri discipline osvajala treća mjesta: na 100 m prsno, 200 m mješovito i 100 m slobodno.

Zapažene rezultate ostvarila je i Karla Lasić. U utrci na 100 m prsno osvojila je četvrto, a na 200 m mješovito peto mjesto.

I Tamara Lasić pokazala je da je u dobroj formi. Na 100 m prsno zauzela je peto mjesto, a u utrci na 50 m leđno u cilj je stigla deveta.

Ovi rezultati bit će veliki poticaj svim đakovačkim plivačicama i plivačima da ovo ljeto još bolje i jače treniraju na otvorenom Gradskom bazenu čije se otvaranje očekuje uskoro.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here