Navijač: E, da smo ovako igrali cijelu sezonu…

0
1286

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

RADNIČKI – DINAMO (TR) 3:0 (0:0)

Viškovci. Igralište: Viškovci. Sudac: Slaven Florijančić (Osijek). Pomoćnici: Mato Ivkić (Đakovo) i Nikica Deri (Gorjani). Strijelci: 1:0 Gudelj (48.), 2:0 Jelečević (53.), 3:0 Zorić (86.).

RADNIČKI: Drenjančević, Kovač, Sabadi, Jelečević, Mijakić, Bašić, Karin, Krištić, Gusić, Gudelj, Zorić.

DINAMO: Kovačić, Nikolić, Francem, Jezidžić (70. Kreković), Bartoš, Svilanović, Katalenić, Čečura, Vuković, Holbik (60. Stipić), Bikić.

U utakmici koja niti jednima niti drugima nije previše značila jer Viškovčani su se već oprostili od drugoligaškoga ranga, a Trnavčani zadovoljni plasmanom u gornjem dijelu tablice, domaćini su upisali pobjedu.

U prvom poluvremenu najveći dio igre protekao je na sredini terena, i jedni i drugi imali su nekoliko izglednih prilika, ali napadači nisu bili raspoloženi.

Tek u nastavku utakmice vidjeli smo nešto više želje i volje s obje strane. U 48. minuti Gudelj dovodi Radnički u vodstvo 1:0. Gosti se još nisu oporavili od domaćega vodstva, a u 53. minuti Jelečević dovodi domaćine u vodstvo 2:0. Umjesto da gosti pokušaju agresivnijom igrom popraviti rezultat, prepustili su se letargiji koju koriste domaći nogometaši i u 86. minuti postižu i treći pogodak. Strijelac je bio Zorić.

Napuštajući igralište mnogobrojni navijači Radničkoga komentirali su: “E, da su ovako igrali cijelu sezone, sigurno ne bi bili zadnji. Ali, što je tu je. Brzo ćemo se vratiti u drugoligaško društvo!”

Viškovčani su na posljednjem mjestu tek popravili bodovni učinak, sada imaju 13 bodova. Nogometaši Dinama propustili su priliku da eventualnom pobjedom dođu na četvrto mjesto. No, do kraja su još dva kola i prilika za Trnavčane je tu. U 25. kolu njih očekuje domaća utakmica protiv Jedinstva iz Forkuševaca, a u posljednjem kolu gostuju u Širokom Polju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here