Mladosti novi poraz u Boboti!

0
1039

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK – VINKOVCI

  1. KOLO

BORAC (BO) – MLADOST (ĐS) 6:2 (3:1)

Bobota. Igralište: Bobota. Sudac: Mateo Paulović (Bilje). Pomoćnici: Adam Šovakov (Gajić) i Robert Kožić (Beli Manastir). Strijelci: 1:0 Ajduković (4.), 2:0 Kovačević (6.), 3:0 Kovačević (9.), 3:1 Gazić (45.), 3:2 Kolak (48.), 4:2 Ajduković (57.), 5:2 Vidaković (70.), 6:2 Milovanović (77.).

BORAC: Vučemilović Grgić, Čalić, Šljokić, Bjelajac, Toma, Kovačević (82. Periškić), Vidaković (77. Biškić), Rupčić, Milovanović, Ajduković, Medić (46. Barači). Trener: Aleksandar Stojković.

MLADOST: Kiđemet (46. Popek), Sito (65. Akrap), Svalina, Denić, Grbeša (82. Leko), Alen Stuhli (46. Kolak), Gazić, Tomić, Igor Stuhli, Šimić, Blažeković. Trener: Ivan Denić.

Očito da nogometaši Mladosti plaćaju danak umoru jer već puna dva mjeseca igraju ritmom srijeda – nedjelja. A to se upravo pokazalo na otvaranju utakmice u Boboti gdje su Satničani u prvih deset minuta već gubili 3:0. Već u četvrtoj minuti Ajduković dovodi domaćina u vodstvo, dvije minute kasnije na 2:0 povećava Kovačević koji je u devetoj minuti strijelac za 3:0. Nakon ovako šokantnoga otvaranja utakmice doista je trebalo snage i volje vratiti se u utakmicu. A do kraja prvoga dijela, točnije u 45. minuti Gazić smanjuje rezultat na 1:3 i time vraća nadu da u Boboti i ne mora biti tako loše.

U nastavku utakmice gosti su imali više od igre, stvarali prilike, a Boboćani su se povukli u obrani čuvajući stečeno vodstvo s početka utakmice. U 48. minuti Luka Kolak goste potpuno vraća u igru jer je rezultat 2:3. Međutim, tada i domaćini kreću otvoreno prema satničkom golu i u 57. minuti Ajduković drugim pogotkom dovodi Borac u vodstvo 4:2. Nakon toga, Satničani su pali u igri, a Vidaković u 70. minuti postiže peti gol da bi utakmicu zaključio Milovanović šestim golom u 77. minuti.

Ovim porazom Mladost i dalje ostaje na 44 boda, a do kraja su ostala još dva kola. U pretposljednjem 33. kolu Mladost ponovo ide na gostovanje, ovaj puta u Bošnjake (Zrinski), a u posljednjem 34. kolu na svom će igralištu ugostiti Tomislav iz Livane.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here