Piškorevčani prespavali prvih pola sata utakmice!

0
982

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

RATAR – MOTIČINA 2:3 (1:3)

Piškorevci. Igralište: Piškorevci. Sudac: Zvonimir Sudarić (Osijek). Pomoćnici: Luka Bacinger (Čakovec) i Marin Galić (Osijek). Strijelci: 0:1 Knežević (4.), 0:2 Brus (14.), 0:3 Knežević (31.), 1:3 Horvat (37.), 2:3 Bekić (58.).

RATAR: Galić, Bošnjaković, Subašić, Horvat, Mišić, Jurinić (55. Antunović), Bekić (85. Barić), Peradinović, Brlošić, Križanović, Abramović.

MOTIČINA: Boljkovac, Mikičić, Tomac, Brus, Peršić (82. Stuparić), Mateo Slivečko, Knežević, Dino Slivečko (90. Marko Kovačević), Torčić (70. Kristijan Kovačević), Mikola (88. Jakov Slivečko), Kubaša (25. Mihaljević).

Iako su se nogometaši Ratara pomirili s činjenicom da će prvenstvo završiti na četrnaestom mjestu, sportski je i pošteno boriti se do  kraja. Ne može se reći da se Piškorevčani nisu borili, dapače, dali su sve od sebe, ali opet se dogodio gotovo isti scenarij kao i kod svih momčadi koje su gostovale na Kozinom trgu. Sve ono što je dogovoreno u svlačionici, a to je da se na otvaranju utakmice odigra oprezno, da ne padne rani pogodak, dogodilo se upravo suprotno. Naime, gosti su već u četvrtoj minuti golom Marina Kneževića došli u vodstvo 1:0. No, ni to ne bi bilo previše tragično da domaći igrači nisu gledali kako Marko Brus u 14. minuti postiže drugi pogodak koji je umnogome odredio daljnji tijek utakmice. Kada je u 31. Knežević postigao svoj drugi pogodak bilo je jasno da će bodovi u Motičinu. No, samo šest minuta kasnije točnije u 37. Ivica Horvat vraća nadu domaćinima da se možda može izbjeći poraz. Domaći napadač postiže pogodak za 1:3 što je i bio rezultat prvoga poluvremena.

U drugom poluvremenu na teren su izašli borbeniji domaći igrači koji su u 58. minuti učinili novi napor kako bi utakmicu doveli u neizvjesne vode. Naime, Dean Bekić smanjuje rezultat na 2:3. U posljednjih pola sata nogometaši Ratara stvorili su nekoliko stopostotnih prilika, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Na kraju je ostalo 3:2 za goste koji mogu biti zadovoljni činjenicom da ih je ovaj puta u Piškorevcima pomazila sreća. A domaćini mogu žaliti barem za jednim bodom kojega su prema prikazanoj igri u drugom poluvremenu zasigurno zaslužili.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here