Budrovčani “vinogradarima” podarili petardu!

0
1175

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

SLAVONIJA (B) – VINOGRADAR 5:0 (3:0)

Budrovci. Igralište: Budrovci. Sudac: Hrvoje Pavličić (Osijek). Pomoćnici: Nikica Deri (Gorjani) i Željko Carević (Đurđanci). Strijelci: 1:0 Galović (27.), 2:0 Bala (36.), 3:0 Josip Zetović (42.), 4:0 Karlo Sito (80.), 5:0 Adam Sito (90.).

SLAVONIJA: Štangl, Verhas, Antunović (82. Zdunić), Tilli, Josip Zetović (82. Adam Sito), Bibković (78. Mižurić), Martinović, Šimo Zetović, Kolić, Bala (55. Karlo Sito), Galović (78. Jakov Sito).

VINOGRADAR: Kovač, Dražen Fehir, Hamzić, Gabrijel Grgačević (69. Josip Grgačević), Grgović, Kolarik, Kerovec, Toman, Josip Fehir (82. Gorski), Lucijak (65. Šakota), Getoš (82. Horvat).

Nogometaši iz Mandićevca u Budrovce su se došli nadigravati, igrati otvoreno, a to ih je stajalo visokoga poraza. No, nogometaši Vinogradara ne odustaju od svoje nogometne strategije jer kažu „nogomet se igra zbog gledatelja.“. A stotinjak navijača Slavonije više je nego zadovoljno otišlo s igrališta jer su njihovi ljubimci odigrali doista odličnu i efikasnu utakmicu.

Nakon početnoga ispitivanja snaga, domaćini su u 27. minuti došli u vodstvo. Strijelac provga gola bio je Tomislav Galović. Budrovčani su nastavili s napadačkom igrom što im je donijelo povećanje rezultata u 36. minuti. Strijelac je bio Antonio Bala. U samoj završnici domaći su igrači potvrdili svoju pobjedu. U 42. treći pogodak za Slavoniju postigao je Josip Zetović.

I u nastavku utakmice vidjeli smo isti scenarij: dobre domaćine koji su igrali za svoje navijače i goste koji nikako nisu pronalazili put prema domaćem golu. U posljednjih desetak minuta Budrovčani su potvrdili svoju pobjedu. U 80. minuti Karlo Sito postiže četvrti pogodak, a točku na „i“ petim golom utakmicu zaključuje Adam Sito.

S ova tri boda Budrovčani i dalje traže bijeg iz opasne zone. Trenutno su jedanaesti s 26 bodova, bod više od Sloge iz Koritne. A Vinogradar je pao na deseto mjesto i ima 29 bodova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here